Gazete Vatan Logo

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin’de yükseliş devam eder mi? BTC, Dogecoin ve XRP ne kadar oldu?

Kripto paralarda hareketlilik devam ediyor. Kripto para piyasalarında yükseliş devam ederken yatırımcı da anbean Bitcoin, Dogecoin, BTC ve XRP’de görülen fiyatlamaları takip ediyor. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin’de yükseliş devam eder mi? BTC, Dogecoin ve XRP ne kadar oldu? İşte detaylar…

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin’de yükseliş devam eder mi? BTC, Dogecoin ve XRP ne kadar oldu?

Kripto paralarda son durum! Yükseliş devam ediyor! Piyasalarda hareketlilik sürüyor! Yatırımcının gözü, Bitcoin, BTC, Dogecoin ve XRP ile altcoinlere çevrildi. Fiyatlamalar anbean takip ediliyor. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin’de yükseliş devam eder mi? BTC, Dogecoin ve XRP ne kadar oldu? İşte detaylar…

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NE?

Kripto para piyasalarında hareketlilik sürüyor. Bugün de değer kazanan Kripto paralar yatırımcının rahat bir nefes almasını sağladı. Dünya genelinde pandemi sonrası artan enflasyon rakamları iler birlikte ABD Merkez Bankası başta olmak üzere dünyadaki diğer merkez bankalarının sıkılaşma için aldıkları tedbirler ile birlikte düşüşe girmişti.

BİTCOİN KAÇ DOLAR? BTC, DOGECOİN VE XRP NE KADAR OLDU?

Sabah saatlerinden itibaren Bitcoin 21.079,1 dolar seviyesinden işlem görürken, Ethereum ise 1.158,39 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ripple ve Dogecoin piyasalarla benzer bir grafik çizdi. XRP'nin fiyatı yüzde 3.1 yükseldi ve 32 cente çıktı. DOGE ise yüzde 5.6 değer kazanarak 6 centi aştı.

Haberin Devamı