Gazete Vatan Logo

İstanbul Finans Merkezi açılıyor! Bakan Nebati: İstanbul'u dünyanın önde gelen finans başkentlerinden biri haline getirecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati İstanbul Finans Merkezi'nin açılışında konuştu. Bakan Nebati, "İstanbul Finans Merkezi, finansal piyasalarımızın gelişmesine katkı sunacak ve İstanbul'u dünyanın önde gelen finans başkentlerinden biri haline getirecek" dedi.

İstanbul Finans Merkezi açılıyor! Bakan Nebati: İstanbul'u dünyanın önde gelen finans başkentlerinden biri haline getirecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati İstanbul Finans Merkezi'nin açılışında konuştu.

Bakan Nebati'nin açıklamalarından satır başları:

Sayın Cumhurbaşkanım, saygı değer katılımcılar, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Bu gece yüce Allah’ın bir öğüt kaynağı olan Kuran’ı Kerim ile bizleri şenlendirdiği için yüce Rabbime hamd ediyorum.

Türkiye’de herkes çok iyi bilir. Ülkemizde Recep Tayyip Erdoğan demek her yeni günü asırlık eser ve hizmetleri milletimize kazandırmak, ülkemiz için durmadan çalışmak demektir.

Recep Tayyip Erdoğan demek sözünün eri olmak, başladığı her işi sonuna kadar götürmek, mutlak suretle zaferi göğüslemek demektir. Bugün burada sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dünyanın kalbinde yer alan kadim şehrimiz aşkımız, hepimizin gözdesi İstanbul’umuza devasa bir eser daha kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz.

İstanbul Finans Merkezi, finansal piyasalarımızın gelişmesine katkı sunacak ve İstanbul'u dünyanın önde gelen finans başkentlerinden biri haline getirecek

İstanbul Finans Merkezi’nin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ekonomiye sunacağı önemli katkıların yanında önümüzde yepyeni fırsatlar açacağına inanıyorum. İstanbul Finans Merkezi finansal kuruluşlar için eşsiz özellikler sahip yerleşkenin yanı sıra küresel inovasyon merkezi olarak da finansal piyasalarımızın derinleşmesini hızlandıracaktır.

Haberin Devamı