Gazete Vatan Logo

Hom Design Center tasarım merkezi olacak

Hom Design Center tasarım merkezi olacak

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un en çekici yaşam ve yatırım merkezlerinden Seyrantepe’de özel konseptli yeni bir alışveriş merkezi açıyor. Ev ve ofis tasarımına yönelik tüm markaları tek çatı altında toplayacak Hom Design Center, Skyland İstanbul projesi kapsamında hayata geçiriliyor. 2017’nin ilk yarısında kapılarını açacak Hom Design Center 40 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olacak. Hom Design Center’da mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, beyaz eşyadan aydınlatmaya 100’e yakın mağaza yer alacak. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Hom Design Center’ın Türkiye’nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak en kapsamlı alışveriş merkezi olacağını belirtti.

4 yeni proje devam ediyor

Eroğlu, şöyle devam etti: “Hom Design Center, tarz sahibi ev ve ofislere sahip olmak isteyenlerin, hayallerindeki tüm ürünleri bulabilecekleri bir tasarım merkezi olacak. 2017’de hayatın başlayacağı, 12 bini aşkın yeni evi ve 2 bin yeni ofisiyle yerli ve yabancıları buluşturan bir merkez haline gelecek Skyland İstanbul’un Hom Design Center’a sağlayacağı müşteri potansiyeli, kiracıları için yurt dışına açılan ihracat kapısı görevini de görecek.”

Haberin Devamı

Eroğlu Gayrimenkul’ün 4 yeni proje üzerinde çalıştığını da anlatan Eroğlu, “Kartal, Basın Ekspres, Kağıthane ve güneydeki bir ilde yer alacak projelerimizin tamamlanmasıyla ulaşacağımız toplam alan 2.5 milyon metrekarenin üzerinde olacak” dedi.