Gazete Vatan Logo

Fındık fiyatları açıklandı mı 2022, fındık fiyatı ne zaman belli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun-Ordu-Samsun fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacak?

Ağustos ayı için az bir süre kalırken, fındık fiyatlarıyla ilgili aramalar da arttı. Her yıl Ağustos ve Eylül ayları içerisinde toplanan fındığın bu yılki satış ve kilogram fiyatının kaç lira olacağı fındık üreticileri tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacak? 2022 fındık fiyatları açıklandı mı?

Fındık fiyatları açıklandı mı 2022, fındık fiyatı ne zaman belli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun-Ordu-Samsun fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacak?

Fındık fiyatı açıklandı mı, fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? Karadeniz'deki fındık üreticileri her yıl artan maliyetler nedeniyle fındığın kilogramı için verilecek fiyatı merak ediliyor. Fındığın 50-60 liraya çıkması beklenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacağı merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun-Ordu-Samsun fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacak? Fındığın kilogramı kaç lira oldu?

FINDIK FİYATLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştireceği Ordu ziyareti sırasında Fındık fiyatlarını açıklaması bekleniyor.

Fındık üreticisinin enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 50-60 lira seviyesinde bir fiyat açıklaması bekleniyor. Üretici ise artan maliyetleri nedeniyle ihraç ürünü olan fındığın 3,5, 4 dolar seviyesinde bir fiyatlandırma almasını bekliyor.