Gazete Vatan Logo

Felis’le yüksek binada yüksek tasarruf dönemi

Isıtma sistemleri sektöründe faaliyet gösteren E.C.A., yeni yoğuşmalı kazanı Felis’i yüzde 100 yerli sermaye ile Türkiye’de üreterek pazara sundu. Felis en yüksek katlarda dahi yüksek tasarruf oranı sağlıyor.

Felis’le yüksek binada yüksek tasarruf dönemi

Geçtiğimiz Nisan ayından itibaren zorunlu hale gelen yoğuşmalı kazan kullanımı hem bireysel olarak hem de kitlesel olarak büyük tasarruf sağlayacak. Özellikle Türkiye gibi enerji ithalatının yüksek olduğu bir ülkede tüm kazanların yoğuşmalı sisteme geçmesi ile yılda 1 milyar doların ülke dışına çıkması engellenecek. Yoğuşmalı kazanların zorunlu hale gelmesiyle beraber markalar da yeni ürün yarışına girdi.

% 100 yerli sermaye

Son dönemde tasarruf oranı yüksek yeni modellerini piyasaya süren E.C.A, Ar-Ge merkezinde tasarlanan ve geliştirilen yüzde 100 yerli sermaye ile ürettiği Felis kazanlarını satışa sundu. Düşük atık gaz ve emisyon değerleri ile çevreci bir performans gösteren Felis kazanlar Avrupa normlarını sağlayan yüksek verimli yoğuşmalı kazan sınıfına giriyor. Kompakt ve hafif olma özelliği ile montaj ve sevkiyat esnasında büyük kolaylıklar sağlayan Felis kazanlar, maksimum işletme basıncı 6 bar olması sayesinde yüksek binalarda kullanımı kolaylaştırıyor.

Yatırım avantajı
E.C.A. Felis duvar tipi yoğuşmalı kazanlarda kullanılan paslanmaz çelik eşanjör sayesinde daha dayanıklı ve yüksek verim oranı elde ediliyor. Felis serisi kazanların en önemli özelliği entegre baca klapesi ile düşük baca maliyeti ve ilk yatırım avantajı sağlaması.
En çevreci kazan
Felis kazanlarda yıllık emisyon değerleri ile en üst sınıf olan NOx 6 sınıf kategorisinde bulunuyor. 65-150 kW arası 4 farklı kapasite seçeneğiyle, 16 kazana kadar kaskad yapabilme imkanı sunuyor.

Haberin Devamı