Gazete Vatan Logo

Elon Musk'tan Dogecoin paylaşımı! Yükseliş başladı

Twitter'ı satın almasıyla gündeme gelen ünlü iş insanı Elon Musk, son yaptığı paylaşımda Dogecoin'e göz kırptı. Musk'ın paylaşımı sonrasında Dogecoin hızla yükselişe geçti.

Elon Musk'tan Dogecoin paylaşımı! Yükseliş başladı

Dünyanın merakla izlediği milyarder iş insanı Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı. Twitter'a kendisini en üst düzey yönetici olarak atayan Musk son yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Elon Musk, Dogecoin'in simgesi olan köpek, Twitter tişörtü ve cadılar bayramının simgesi olan kabağa Twitter'ın logosunu kazınmış şekilde paylaşım yaptı.

DOGECOIN TIRMANIŞA GEÇTİ

Elon Musk'ın paylaşımı sonrasında Dogecoin yükselişe geçti. Yüzde 15'i aşkın prim yapan Dogecoin 0.14679 Dolar seviyesinde işlem görüyor.

Musk geçtiğimiz hafta şahsi Twitter hesabından "Sevgili Twitter Reklamverenleri" başlıklı bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, Twitter'ı satın alma sebebine ve reklamlarla ilgili ne düşündüğüne dair çok sayıda spekülasyonun olduğuna dikkat çeken Musk, bunların çoğunun yanlış olduğunu belirtti.

MUSK'TAN YENİ TWİTTER HAMLESİ!

Öte yandan Elon Musk, çalışanlarına ilk ültimatomunu verdi. Twitter mavi tik sahipliğini ücretli hale getirecek ve bunun için fazla zaman kaybetmeyecek.

Haberin Devamı

The Verge tarafından görülen iç yazışmalara ve konuya aşina olan kişilere göre Twitter'ın ek özelliklerinin kilidini açan aylık 4,99 ABD doları değerindeki isteğe bağlı aboneliği olan Twitter Blue'yu, kullanıcıları da doğrulayan daha pahalı bir aboneliğe dönüştürmek amaçlanıyor.

20 DOLAR ÜCRET İSTENECEK

Twitter şu anda yeni Twitter Blue aboneliği için 19,99 ABD doları ücretlendirmeyi planlıyor.

Geçerli plana göre, doğrulanmış kullanıcıların abone olmaları veya mavi onay işaretlerini kaybetmeleri için 90 günleri olacak.