Gazete Vatan Logo

BİM indirim yaptı mı? BİM ürünlerine yüzde kaç indirim yapıldı, hangi ürünler indirimli?

BİM ürünlerine indirim mi yapıldı? Birleşik Mağazalar AŞ (BİM), bazı ürünlerinde yüzde 8 ile 40 arasında indirime gidildiğini açıkladı.

BİM indirim yaptı mı? BİM ürünlerine yüzde kaç indirim yapıldı, hangi ürünler indirimli?

Türkiye’deki zincir marketlerden biri olan BİM, 24 Aralık 2021 ve sonrasında 40’dan fazla üründe yüzde 8 ila yüzde 40 oranlarda indirime gidildiğini belirtti. Şirket, gelecek dönemde fiyat ve maliyet ortamının oluşması sonrası diğer ürünlerde de indirimlerin yapılacağını kaydetti.

BİM ÜRÜNLERİNE İNDİRİM YAPILDI

BİM, 40'dan fazla üründe %8 ile %40 arasında indirim yaptığını açıkladı. BİM icra kurulu üyesi Galip Aykaç geçen hafta dolar kurundaki düşüş sonrası etiketlerin aşağı gelmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söylemişti: “Kurdaki düşüş memnuniyet verici. Bizim raf fiyatlarımızı belirleyen durum alış fiyatlarımızdır. Alış fiyatları aşağı gelirse bizler de raf fiyatlarını aşağı güncelleriz. Fiyatların aşağıya yön değiştirmesi zaman alacak gibi duruyor.”

HANGİ MARKETLER İNDİRİM YAPTI?

Öte yandan Carrefoursa dün aralarında süt, ayçiçek yağı, tuvalet kağıdının da bulunduğu bazı ürünlerde yüzde 30’a varan indirim gerçekleştirdiğini duyururken, Migros da çeşitli ürünlerdeki indirimlerin yanı sıra sebze-meyvede de yüzde 10 indirim uygulamaya başladığını açıklamıştı.

Haberin Devamı