Gazete Vatan Logo

Beykoz'da TBMM Başkanı Şentop'un katılımıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanı açıldı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un katılımıyla Beykoz Sahilinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Meydanının açılış töreni gerçekleştirildi.

Beykoz'da TBMM Başkanı Şentop'un katılımıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanı açıldı

Beykoz Sahilinde 15 Temmuz Şehitler Meydanının açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz katıldı.

Törende konuşan Şentop, "Beykoz Belediyemizin yaz ayları boyunca 7/24 Yaşayan Beykoz temasıyla bugün başlattığı kültür ve sanat etkinlikleri vesilesiyle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Benzersiz güzelliğiyle, büyük kralları bile kendine hayran bırakan, huzurun beldesi tarihi Beykoz ilçemizde, yeni çalışmaların hizmete girdiği böyle güzel bir yaz başlangıcında, sizlerle birlikte olmak ve sizlere hitap etmekten büyük memnuniyet duyuyorum" dedi.

"BEYKOZLULARA HİZMET VERMEK İÇİN HAZIRLANDI"

Belediye Başkanı Murat Aydın'a teşekkür eden Şentop, şöyle devam etti: "Beykozumuzun, sahil düzenleme çalışmalarının yenilenerek tamamlanması, az sonra hep birlikte açılışını gerçekleştireceğimiz 15 Temmuz Şehitler Meydanı Beykozlulara hizmet vermek için hazırlandı. Beykozlular, İstanbul'da ama İstanbul kalabalığının dışında, özel bir yerde ikamet ettiklerini iyi bilir ve bu durumu da kendi aralarında sürekli dile getirirler. Güzelliği namütenahi olan bir koyda, ikamet ettiklerinin şuurunda olarak yaşarlar. Beykoz'un yenilenen çehresi, değerli Beykozlular için düzenlenen; sahil, meydan ve yeni mekanların huzurunuza huzur, neşenize neşe katmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum"

Haberin Devamı

Mustafa Şentop, konuşmasının ardından Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz'la birlikte meydanın açılışını yaptı.