Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme ücreti ve tarihleri! 2022-2023 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak, ücretleri ne kadar?

AÖF kayıt yenileme ekranı erişime açıldı. 2022-2023 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır, ücreti ne kadar, son gün ne zaman? sorularına yanıt aranmaya başlandı. 3 Ekim 2022 Pazartesi günü itibarıyla başlayan AÖF kayıt yenileme işlemleri, belirlenen ücretin de ödenmesiyle tamamlanacak. İşte AÖF kayıt yenileme ekranı ve ders seçimi…

AÖF kayıt yenileme ücreti ve tarihleri! 2022-2023 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak, ücretleri ne kadar?

AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yayımlanan akademik takvime göre; AÖF güz dönemi kayıt yenileme ve ders seçimi işlemlerinin başlayınca AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır, kayıt yenileme ücreti ne kadar? sorularına da yanıt aranmaya başkandı.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri, 03 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayıp 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 22.00'da sona erecektir.

Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri, Anadolu Üniversitesi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından yapılacak. Öğrenciler sisteme öğrenci şifreleri ya da e-Devlet şifrelerini kullanarak girerek işlemlerini tamamlayabilecek.

Haberin Devamı

Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

AÖF KAYIT YENİLEME EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR? 

Ders seçimine göre ödeme bilgileri oluşan öğrenciler, ödemelerini yaparak kayıtlarını yeniletebilir. Kayıt yenileme tarihleri içinde ödeme bilgileri aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından görülebilir ve ödeme yapılabilir. 

Ödeme Yöntemleri. 

Kayıt yenileme için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla kayıt yenilemenin son günü saat 22:30’a kadar aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz: . 

  • Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme. 
  • İnternet Bankacılığı ile Ödeme. 
  • ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız). 
  • Mobil Bankacılık ile Ödeme. 

Ziraat Bankası şubeleri içinden ödeme yapılmayacaktır.. 

  • Posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılan ödemeler kabul edilmemektedir