Gazete Vatan Logo

Amp coin nedir, hangi borsadan alınır? Amp coin Binance’de listelendi: Yorum ve geleceği!

Amp coin, Binance'de listelendikten hemen sonra yükselişe girdi. Canlı Amp fiyatı 0,06 dolar ve 24 saatlik 283 milyon dolarlık işlem hacmine kavuştu. Son 24 saatte yüzde 22.86 değer kazanan Amp coin hakkındaki aramalar da arttı. Peki, AMP coin nedir? AMP coin nereden ve nasıl alınır? Amp coin hangi borsadan alınır?

Amp coin nedir, hangi borsadan alınır? Amp coin Binance’de listelendi: Yorum ve geleceği!

Binance'deki son listeleme Amp coini zirveye taşıdı. AMP coinin fiyatının, özellikle Binance listelenmesi ve Amazon'un web sitesinde yasal bir ödeme olarak kabul etmesi nedeniyle yıl sonuna kadar 0,1 doların üzerine çıkması bekleniyor.

AMP coin nedir?

Amp, her tür değer aktarımının anında, doğrulanabilir kanıtını sağlayan yeni bir tür dijital teminat belirtecidir. Amp blok zinciri, kullanıcıların AMP belirtecini kullanarak işlemleri teminatlandırmasına olanak tanıyan çok yönlü bir platform sunar.

AMP coin bir finans tokenidir. AMP coin teminat göstererek Flexa ağında para transferini özgürce ve düşük ücretler ile yapabilirsiniz.

AMP Coin yorum ve Geleceği

Mevcut yükseliş eğilimi devam ederse, AMP 2022'nin sonunda 0,095 dolara ulaşacak. AMP coinin 2022'nin ilk yarısında hızlı bir büyüme göstererek 0.12 dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.