Gazete Vatan Logo

Altınkılıç halka arz ne zaman (tarihi)? Altınkılıç Gıda halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ'nin ilk halka arzına onay verdi. Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ halka arzının onaylanmasıyla hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Altınkılıç Gıda hisse fiyatı 22,98 TL olarak belirlendi. Peki, Altınkılıç halka arz ne zaman (tarihi)? Altınkılıç Gıda halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?

Altınkılıç halka arz ne zaman (tarihi)? Altınkılıç Gıda halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?

 Altınkılıç Gıda halka arz ne zaman sorusuna yanıt, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ halka arzının onaylanmasıyla sorgulanıyor. Borsa yatırımcıları Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ halka arzına ilişkin detayları sorguluyor. İşte Altınkılıç Gıda halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Altınkılıç halka arz ne zaman (tarihi)? Sorularının yanıtı…

ALTINKILIÇ HALKA ARZ NE ZAMAN (TARİHİ)?

SPK onayı alarak halka arz bilgilerini sunan Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ talep toplama tarihi henüz açıklanmadı.

ALTINKILIÇ GIDA HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU, HANGİ BANKALARDA VAR?

1 TL nominal değerli payları 22,98 TL sabit fiyatla satacak olan ALKLC hisse kodlu Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ fazla talep gelmesi durumunda ek pay satışı yapmayacak.

78.115.000 TL olan mevcut sermayesini 33.885.000 TL’ye yükseltmeyi planlayan Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ yeni sermayesi 112.000.000 TL’ye çıkmış olacak.

ALTINKILIÇ GIDA KİMİN?

Haberin Devamı

SPK onayı alarak halka arz bilgilerini açıklayan Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket paylarında 3 ortak bulunuyor. Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş şirket paylarının yüzde 50’si Mehmet Ali Altınkılıç yönetiminde. Yüzde 45’i Kemal Altınkılıç ve yüzde 5’i Fatih Altınkılıç yönetiminde bulunuyor.