Gazete Vatan Logo

Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Motorin ve benzin fiyatı ne kadar oldu? Güncel akaryakıt fiyatları!

Dünya petrol piyasaları devam eden Rusya Ukrayna savaşından etkilenirken brent petrol fiyatlarında artış ve düşüş haberleri de gelmeye devam ediyor. Uluslararası petrol piyasalarında akaryakıt ürünlerinde de dalgalanma sürüyor. Araç kullanıcıları petrol fiyatlarındaki bu dalgalı seyiri yakından takip ediyor. Benzin ve motorine yapılan indirim ve zamlar pek çok kişinin gündeminde. Peki, Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Motorin ve benzin fiyatı ne kadar oldu? Motorine indirim var mı? Benzin fiyatlarına indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Motorin ve benzin fiyatı ne kadar oldu? Güncel akaryakıt fiyatları!

Rusya Ukrayna savaşından etkilenen brent petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Benzin ve motorin gibi petrol ürünlerinde indirim ve zam haberleri gelmeye devam ediyor. Araç sahipleride dünya petrol fiyatları ile benzin ile motorin fiyatlarını anbean takip ediyor. Peki, Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Motorin ve benzin fiyatı ne kadar oldu? Motorine indirim var mı? Benzin fiyatlarına indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları!

BENZİNE İNDİRİM VAR MI?

Alınan bilgilere göre, 23 Haziran Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 25 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.

MOTORİNE İNDİRİM OLACAK MI?

Son gelen bilgilere göre, motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

22 Haziran güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 29.99 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 27.51 liradan satılıyor.