Gazete Vatan Logo

300 milyon liralık referans

Kiler GYO, Kiptaş ile Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Referans Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. 300 milyon lira hasılat beklenen proje, 465 konuttan oluşuyor

300 milyon liralık referans

KİLER Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kiptaş’ın Bahçeşehir’deki 26 dönümlük arazisinde Referans Bahçeşehir projesine başlıyor. 465 konut ve 34 cadde mağazasından oluşan Referans Bahçeşehir’den 300 milyon lira hasılat beklentisi olan Kiler GYO, yıl sonuna kadar iki yeni projeye başlamayı hedefliyor.

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Güneşli’de Referans Güneşli, Kartal’da Referans Towers ve Referans Kordon Boyu projelerinin devam ettiğini belirterek, “Birkaç ay içinde Kartal’da 700 konutluk, Beylikdüzü’nde de yıl sonuna kadar 2 bin konutluk projemizin satışına başlayacağız. Zonguldak’taki rezidans projemizde teslimatlar yıl sonunda yapılacak. AVM Ağustos’ta açılacak. 2016’da projelerimizden toplam hasılat beklentimiz

2 milyar lira” diye konuştu.

Referans Bahçeşehir projesiyle ilgili de bilgi veren Kiler, tanıtım çalışması yapılmadan projenin yüzde 20’sini kapsayan bir ön talep aldıklarını ifade etti. 465 konut ve 34 ticari üniteden oluşacak projede 64 ile 376 metrekare arasında değişen altı farklı tip daire seçeneği bulunuyor. Metrekare fiyatları ise 3 bin 700 liradan başlıyor.

Haberin Devamı

Satışa çıkan Sapphire’e Körfez’den talip var

KİLER GYO, İstanbul Levent’teki Sapphire binasının satışı için 2015 yılı sonunda Katarlı The First Investor’a yetki vermişti. Satış ile ilgilenen bir kaç yatırımcının olduğunu söyleyen Nahit Kiler, “Görüşmeler devam ediyor” dedi. Nahit Kiler, söz konusu yatırımcıların Körfez Bölgesi’nden olduğunu söyledi.

Kiptaş 8 bin konut yapacak

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Kiptaş olarak sosyal konutların yanı sıra Referans Bahçeşehir gibi gelir getirici projelere devam edeceklerini belirterek, “Bu sene 7-8 bin konut yapmayı planlıyoruz” dedi. Kiptaş’ın kentsel dönüşümde de projeleri olacağını belirten Yıldırım, önümüzdeki günlerde çok büyük bir dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.