Gazete Vatan Logo

15 Ocak Şans Topu sonuçları! Şans topu sonuçları sorgulama: Kazandıran biletin numaraları kaç?

15 Ocak 2023 şans topu sonuçları belli oldu. Şans topu sonuçları 15 Ocak 2023 kazandıran numaralar belli olunca, Şans Topu çekiliş sonucu bilet sorgulama ekranı sorgulaması başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Çarşamba ve Pazar günü Şans topu çekilişi yapıyor. 5+1 sonuçlarına göre büyük ikramiye kazanan numaralar canlı yayında belli oluyor. Oyun severler şans topu sonuçlarını Milli Piyango sonuç sorgulama sayfasından öğrenebiliyor. İşte, 15 Ocak Pazar Şans Topu sonuçları bilet sorgulama ekranı…

15 Ocak Şans Topu sonuçları! Şans topu sonuçları sorgulama: Kazandıran biletin numaraları kaç?

Şans Topu sonuçları merak ediliyor. Pazar günü yapılan çekilişte büyük ikramiye 1 milyon 865 bin TL olarak belirlendi. Her hafta Çarşamba ve Pazar günleri yapılan Şans topu çekilişi için şans oyunu severler “Sen Seç” ve “Sistem Oyunu” modunda şanslı numaralarını belirliyor. İşte 15 Ocak Şans topu çekiliş sonuçları sorgulama sürecine dair detaylar…

15 OCAK ŞANS TOPU SONUÇLARI AÇIKLANDI

15 Ocak Pazar günü yapılacak çekiliş saat 20:00’da başladı. Çekiliş Milli Piyango’nun resmi Youtube hesabından canlı olarak yayınlandı. 

 Çekilişte 0+1, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 bilenler ve 3, 4, 5 bilenler ikramiye alacaklar.

KAZANDIRAN NUMARALAR: 13-18-25- 30-31 (5+1) 10

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Her çekilişte küre içerisindeki 34 numara içinden birinci bölüm için 5 numara ve farklı bir küre içerisindeki 14 numara içinden ikinci bölüm için 1 numara çekilir.

Şans Topu, Sen Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

Sen Seç modunda, 34 adet Şans Topu numarası içerisinden ister şanslı 6 numaranı sen seçebilir ister Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlı oluşturabiliirsin.

Haberin Devamı

Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 24 adet Şans Topu numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin.

Pazartesi: On Numara, Çılgın Sayısal Loto

Salı: Süper Loto

Çarşamba: Şans Topu, Çılgın Sayısal Loto

Perşembe: Süper Loto

Cuma: On Numara

Cumartesi: Çılgın Sayısal Loto

Pazar: Şans Topu, Süper Loto