Gazete Vatan Logo

Yaz kuran kursu ne zaman başlıyor? 2022 Yaz kur'an kursu kayıt tarihleri ne, kura kursu başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak?

Kuran kursları ne zaman başlıyor, 2022 yaz kuran kursu kayıt tarihleri ne? Okullar yaz tatiline girince, yaz kura kursu için yapılan aramalar da arttı. Yaz sürecinde Kuranı Kerimi okumak ve öğrenmek isteyenler kuran eğitimi için araştırmaya yapıyor. İşte Diyanet Yaz Kuran kursu tarihleri...

Yaz kuran kursu ne zaman başlıyor? 2022 Yaz kur'an kursu kayıt tarihleri ne, kura kursu başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak?

Okulların kapandı, yaz tatili başladı. Din eğitimini yoğun bir şekilde almak, manevi olarak kendini beslemek isteyenler ve ebeveynleri Diyanet yaz kuran kursu için araştırma yapıyor.

YAZ KURAN KURSU NE ZAMAN BAŞLIYOR 2022?

Yaz Kur'an kursları başvuru ve kayıt tarihleri duyuruldu. Kurslar 27 Haziran'da başlıyor, 26 Ağustos'ta sona eriyor.

YAZ KURAN KURSU KAYIT BAŞVURU TARİHLERİ 2022

Kayıtlar ise 20 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında gerek öğrencinin kendisi gerek velisi tarafından yapılabilecek.

DİYANET YAZ KURAN KURSLARI NE KADAR SÜRECEK?

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde 8 hafta süreyle tek dönem halinde planlanan Yaz Kur'an Kursları'nda eğitim almak isteyen öğrenciler, bulundukları il veya ilçede açılan kursları https://dibbys.diyanet.gov.tr/... web sitesinden öğrenebilecek.