Gazete Vatan Logo

TUS ek tercihler ne zaman, ek yerleştirme tercihleri nasıl yapılır? TUS 2021 2. dönem ek yerleştirme son başvuru tarihi ve ek tercih kılavuzu!

2021 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2. Dönem ek yerleştirme tercihlerine ilişkin detaylar paylaşıldı. ÖSYM’min paylaştığı bilgilere göre TUS ek yerleştirme tercihleri nasıl, nereden yapılır, son başvuru tarihi gibi detaylar sorgulanmaya başlandı.

TUS ek tercihler ne zaman, ek yerleştirme tercihleri nasıl yapılır? TUS 2021 2. dönem ek yerleştirme son başvuru tarihi ve ek tercih kılavuzu!

2021 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2. dönem ek yerleştirmelerine ilişkin araştırmalar hızlandı. ÖSYM tarafından paylaşılan 2. ek yerleştirme detayları, başvuru yapacak adaylar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, TUS ek yerleştirme tercihleri nasıl, nereden yapılır, TUS 2. ek tercih son başvuru tarihi nedir?" şeklindeki sorulara yanıt aramaya devam ediyor.

TUS ek tercihler ne zaman, ek yerleştirme tercihleri başladı mı?

TU Sek tercihler bugün alınmaya başladı. TUS ek yerleştirme tercihleri 17 - 23 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

TUS 2021 2. dönem ek yerleştirme tercihleri nasıl yapılır?

Ek tercih işlemleri, 23 Kasım 2021 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak 17 Kasım 2021 günü saat 09.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapabileceklerdir.

Ek yerleştirme işleminde, 2021-TUS Başvuru kılavuzunda yer alan ilke ve kurallar uygulanacaktır. 2021-TUS 2. Dönem ek yerleştirme ile ilgili kılavuz ve tablolar, aşağıdaki bağlantıda sunulmuş olup tercihte bulunacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı

TUS 2. DÖNEM EK YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU VE TABLOLAR İÇİN TIKLAYINIZ…