Gazete Vatan Logo

ÖSYM KPSS sınav yerleri açıklandı mı, KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak? KPSS lisans sınav yerleri sorgulama ekranı!

ÖSYM KPSS lisans sınavı giriş yerleri sorgulaması devam ediyor. KPSS lisans sınavı için heyecanlı bekleyiş sürerken “KPSS sınav yerleri açıklandı mı, KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aranıyor. KPSS lisans sınavının iptal edilmesiyle birlikte gözler ÖSYM’ye çevrildi. İşte KPSS lisans sınav yerleri sorgulama ekranı ve diğer detaylar…

ÖSYM KPSS sınav yerleri açıklandı mı, KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak? KPSS lisans sınav yerleri sorgulama ekranı!

ÖSYM KPSS sınav yerleri açıklandı mı? KPSS lisans sınavının iptal edilmesinin ardından ÖSYM yeni KPSS sınav takvimini yayınladı. KPSS lisans sınavı için geri sayım sürmeye devam ederken sınava giriş yerleri de erişime açıldı.

KPSS sınav yerleri açıklandı mı?

18 Eylül tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak olan 2022-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri sınavına girecek adaylar için giriş belgelerinin belgeleri de erişime açıldı.

Sınava 10 gün kala ise KPSS lisans sınavı giriş yerleri de açıklandı. 

KPSS LİSANS SINAVI GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS lisans sınavları ne zaman?

2022-KPSS Lisans Sınavının Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 18 Eylül 2022 tarihinde,

Alan Bilgisi oturumları 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde,

ÖABT oturumları ise 02 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak.