Gazete Vatan Logo

MSÜ duyurdu! MSÜ yerleştirme takvimi değişti! Harp Okulları ile Astsubay Meslek Yüksekokulları kayıt ve çağrıları ne zaman?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) duyurdu! MSÜ yerleştirme tarihleri değişti. Yapılan açıklamada, 2022 MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları yerleştirme ve ek yerleştirme tarihleri değiştiği duyuruldu. Askeri üniversitelere kayıt işlemlerinin tarihleri de adaylara duyuruldu. Peki, Harp Okulları ile Astsubay Meslek Yüksekokulları kayıtları ne zaman? Harp Okulları Yerleştirme tarihi ne zaman? İşte detaylar…

MSÜ duyurdu! MSÜ yerleştirme takvimi değişti! Harp Okulları ile Astsubay Meslek Yüksekokulları kayıt ve çağrıları ne zaman?

MSÜ duyurdu! MSÜ yerleştirme takvimi değişti. Askeri üniversitelere yerleştirme tarihleri ile kayıt tarhileri güncellendi. Peki, Harp Okulları ile Astsubay Meslek Yüksekokulları kayıtları ne zaman? Harp Okulları Yerleştirme tarihi ne zaman? İşte detaylar…

MSÜ YERLEŞTİRME TAKVİMİ DEĞİŞTİ!

MSÜ’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Harp Okulları Yerleştirme tarihi 22 Ağustos-6 Eylül 2022, Ek Yerleştirme tarihi 7-16 Eylül 2022

Astsubay MYO yerleştirme tarihi 19-28 Eylül 2022, ek yerleştirme tarihi 29 Eylül-7 Ekim 2022 tarihleri arasında uygulanacaktır.” 


  

ASKERİ OKULLARA KAYITLAR NE ZAMAN?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Astsubay Meslek Yüksekokullarına "Aday Yerleştirme İşlemleri" kapsamında; Aday Kesin Kayıt İşlemleri 19-30 Eylül 2022 (son kayıt tarihi 30 Eylül 2022 saat 17.00'a kadar) tarihleri arasında yapılacaktır.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okullarına "Aday Yerleştirme İşlemleri" kapsamında; Aday Kesin Kayıt İşlemleri" 22 Ağustos-8 Eylül 2022 (son kayıt tarihi 8 Eylül 2022 saat 17.00'ye kadar) tarihleri arasında yapılacaktır.

Haberin Devamı