Gazete Vatan Logo

MSÜ başvuru 2022 kılavuzu yayımlandı mı, MSÜ başvuru ücreti belli oldu mu? MSÜ başvuruları nasıl yapılır 2022?

MSÜ başvuru kılavuzu merakla bekleniyor. MSÜ başvuruları bugün başlıyor. ÖSYM tarafından Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başvuru kılavuzu için bekleyiş sürüyor. Adaylar başvurularını 9 Şubat tarihine kadar yapabilecek. MSÜ başvuruları başladı mı, MSÜ başvurusu saat kaçta başlayacak? Sorularına yanıt aranırken, MSÜ sınav ücreti de araştırılıyor. Peki, MSÜ başvuruları nasıl yapılır 2022? İşte 2022 Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başvuru kılavuzu hakkında merak edilenler…

MSÜ başvuru 2022 kılavuzu yayımlandı mı, MSÜ başvuru ücreti belli oldu mu? MSÜ başvuruları nasıl yapılır 2022?

MSÜ başvuru detayları araştırılıyor. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı detayları MSÜ başvuru kılavuzunun yayımlanmasıyla netleşecek. Sınav ücreti, başvuru şartları gibi detaylar sorgulanırken, MSÜ başvuru nasıl yapılır, MSÜ başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

MSÜ BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI MI?

MSÜ başvuruları, 13 Ocak'ta başlayacak ve 9 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek. MSÜ geç başvuruları ise 22 Şubat'ta alınacak.

MSÜ başvuru kılavuzu ise henüz yayımlanmadı.

MSÜ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MSÜ başvuru kılavuzunun yayınlanmasıyla birlikte başvuru süreci başlatılacak. Sınavın ve sınav sonuçlarının geçerli sayılabilmesi için adayların kılavuzdaki tüm kurallara uyması zorunludur. Kurallara uymayan adayların sınavı geçersiz sayılır. Sınavdan sonra bile olsa bu kurallara uymadığı tespit edilen adayların sınav sonuçlarından doğan hakları geçersiz sayılacaktır.

MSÜ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Sınava katılmak isteyen adaylar, 2022-MSÜ Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden erişebilecekler.

Haberin Devamı

MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

MSÜ sınavı 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek. Sonuçlar ise Nisan ayının 14'ünde erişime açılacak.