Gazete Vatan Logo

KYK yurtlarında kalan öğrencilere güzel haber! Artırılıyor

KYK yurtlarındaki internet kotaları ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, KYK yurtlarındaki internet kotalarının yetmediğini söyleyen gençlerin sorusuna karşılık "Mehmet Bey bu cevap sana yakışır" dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da "önümüzdeki dönem itibariyle internet kotasıyla ilgili artırım yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

KYK yurtlarında kalan öğrencilere güzel haber! Artırılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da gençlerle bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK yurtlarındaki internet kotalarıyla ilgili öğrencileri sevindirecek bir gelişmeyi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gençler, KYK yurtlarında internet kotalarının kendilerine yetmediğini söyledi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na seslendi ve "Mehmet Bey, bu cevap sana yakışır" dedi.

İNTERNET KOTALARI ARTIRILIYOR

Bakan Kasapoğlu ise, “Zaten Cumhurbaşkanımıza konuyu arz ettik. İnşallah önümüzdeki dönem itibarıyla internet kotasıyla ilgili artırım yapıyoruz” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da “Evelallah, inşallah en güzel şekliyle internette öğrencilerimizi rahatlatacağız, bugüne kadar olduğu gibi” dedi.