Gazete Vatan Logo

Komek.org.kayıt! Komek kayıtları nasıl yapılır, yeni dönem başvuruları ne zaman?

KOMEK yeni dönem kayıt tarihleri açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (KOMEK) yeni dönem kayıtları başlamasıyla KOMEK ve ASEM’e başvuruların detayları sorgulanmaya başlandı. Peki, KOMEK'e başvurular ne zaman, nasıl yapılacak?

Komek.org.kayıt! Komek kayıtları nasıl yapılır, yeni dönem başvuruları ne zaman?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları başlıyor. Peki, Komek kayıtları nasıl yapılır, yeni dönem başvuruları ne zaman?

Komek kayıtları nasıl yapılır, yeni dönem başvuruları ne zaman?

Konya merkez ve ilçelerde 73 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdüren KOMEK ve ASEM’de yeni dönem kayıtları 17 - 30 Ocak tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılabilecek.

KOMEK yeni branşlara kayıt alacak

KOMEK, kursiyerlerine yeni dönem için de yepyeni branşlar hazırladı. Kişisel gelişim, akıllı teknolojiler, sağlıklı yaşam, tarım gibi birçok alanda çeşitlilik gösteren kurslar arasında “Aile Okulu”, “Rasberry Pi Eğitimi”, “Nöropazarlama”, “Karma (Hybrid) Mobil Proglama Geliştirme ve Uyum Eğitimi”, “Laravel”, “Grafoloji”, “Dış Ticarette Mesleki İngilizce”, “Hafıza Teknikleri”, “Ebeveynlere Sınav Danışmanlığı” ve “Kendini Gerçekleştirme” gibi pek çok eğitim programı yer alıyor.

KOMEK’te uzaktan eğitimler devam ediyor

Haberin Devamı

Yeni dönemde uzaktan eğitim hizmetini de sürdürecek KOMEK, dolu dolu bir sezon geçirmek için her mekânda öğrenmeyi destekliyor. Üç dilde eğitimlerin gerçekleştirildiği uzaktan eğitim hizmetleri, her ülkeden kursiyerin katılımıyla renkli bir eğitim atmosferi sağlıyor. KOMEK’te çevrimiçi ve çevrimdışı eğitimler 14 farklı alanda 98 branşta, 140 grupta planlanıyor