Gazete Vatan Logo

E okul ne zaman kapanacak, e okul not girişi kapandı mı? MEB e okul devamsızlık ve not girişi devam ediyor mu?

Öğrenciler yaz tatilini heyecanla beklerken, notlarının, devamsızlık ve sınav sonuçlarının eklendiği e okul girişlerinin ne zaman kapacağını da sorgulamaya başladı. e Okul sayfasına girişler arttı. Peki, e okul not girişi ne zaman kapanıyor, 2. Dönem e okul girişi kapandı mı? Ne zaman kapanacak?

E okul ne zaman kapanacak, e okul not girişi kapandı mı? MEB e okul devamsızlık ve not girişi devam ediyor mu?

e okul ne zaman kapanıyor, e okul not girişi ne zaman kapanacak, kapandı mı? Veliler ve öğrenciler devamsızlık, sınav sonuç, karne not bilgilerini e Okul VBS giriş ile öğrenebiliyor. Okulların bitmesine az bir süre kaldı, not girişlerinin en son olacağı tarih araştırılıyor.

E OKUL NOT GİRİŞİ NE ZAMAN KAPANIYOR?

E-Okul, karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Not girişlerinin karnelerin veriliş tarihi olan 17 Haziran’dan birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

E-OKUL VBS GİRİŞ EKRANI

E OKUL VBS'YE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yani kısa adı VBS'ye giriş yapmak için öncelikle ”e-okul.meb.gov.tr” adresine giriş yapmanız ve ardından açılan sayfada karşınıza çıkan ekrandaki sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor. Bu bilgiler doğru girildiğinde sistem ikinci bölümü açıyor. Bu bölümde öğrencinin kimlik bilgileri veya eğitim bilgileri istenmektedir. Nüfusa kayıtlı olduğu il, okuduğu sınıf gibi… Son olarak karşınıza çıkacak olan öğrencinin fotoğrafını doğru seçtikten sonra sistem kullanıma açılmaktadır.

Haberin Devamı

Tüm bu adımları eksiksiz yaptığınız takdirde, sisteme giriş yapabilir ve öğrencinin tüm not bilgileri, sınav tarihleri ve devamsızlık tarihlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca sistemde öğrencinin okuduğu kitaplar, yazılı ortalamaları ve daha birçok bilgiye ulaşmak mümkün.