Gazete Vatan Logo

e okul ne zaman kapanıyor? e okul vbs giriş ile 2. dönem devamsızlık ve karne notu sorgulama! 2022 MEB 2. dönem not girişi kapandı mı?

e okul not girişinin ne zaman kapanacağı merak ediliyor. 2021-2022 eğitim öğretim dönemi sona ererken "e-Okul ne zaman kapanıyor 2. dönem, e okul not girişi kapandı mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Öğrenciler e okul sistemine öğrenci TC numarası ve okul numarası ile giriş yapabiliyor. Peki, 2. Dönem e okul not girişi ne zaman kapanıyor, e okul not girişi bitti mi, karneler ne zaman basılacak, karne notu nasıl hesaplanır? İşte e okul girişi ile devamsızlık ve karne notu sorgulama…

e okul ne zaman kapanıyor? e okul vbs giriş ile 2. dönem devamsızlık ve karne notu sorgulama! 2022 MEB 2. dönem not girişi kapandı mı?

E okul VBS öğrenci giriş ekranı üzerinden karne notu araştırmaları başladı. E okul not giriş sisteminin kapanmasıyla notların sisteme girilmesi de sona ermiş olacak. Peki, e okul ne zaman kapanıyor 2. Dönem, e okul not girişi ne zaman kapanıyor?

E OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2. DÖNEM 2022?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, henüz kapanmadı ve E okul karne gününe kadar açık olacaktır.

E OKUL VBS GİRİŞ EKRANI

Öğrenciler e okul sistemine öğrenci TC numarası ve okul numarası ile giriş yapabilmekteler. Karne notlarıysa yol sonu notları kısmında görülmektedir.

E OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

KARNE NOT ORTALAMASI HESAPLAMA

İlk birinci yazılı puanın, daha sonra ikinci ve varsa üçüncü yazılı puanın toplanması sonucunda kaç tane sınav varsa o rakama bölünmesiyle ortaya çıkar. Böylece Tüm dersler için notlar toplanır ve kaç ders varsa ona bölünür.

KARNELER NE ZAMAN BASILACAK 2022?

Karne basım süreci, okulların kapanacağı son hafta tamamlanıyor.