Gazete Vatan Logo

AUZEF sonuçları açıklandı mı, İÜ AUZEF bitirme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF bitirme sınavlarının ilk ayağı 18 Aralık 2021’de yapıldı. İkinci ayağı ise 19 Aralık Pazar günü yapılacak. AUZEF sınavları sonrası sonuçların ne zaman açıklanacağı ise merak konusu oluyor. Peki, AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak? 

AUZEF sonuçları açıklandı mı, İÜ AUZEF bitirme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri bitirme sınavının ilk aşamasını bugün bitirdi, ikinci aşaması ise yarın yapılacak. AUZEF bitirme sınavlarının ardından AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF 2021 bitirme sınavı sonuçları açıklandı mı? sorularına yanıt aranıyor.

AUZEF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz netleşti.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren uzaktan öğretim, 2011 yılından itibaren de açıköğretim kapsamında programlara öğrenci kabul eden AUZEF, bu yönüyle Türkiye'deki tek açık ve uzaktan öğretim hizmeti veren fakültedir.

AUZEF bünyesinde 24 Lisans, 22 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama programı bulunmaktadır. Bu programların 33'i Açıköğretim, 18'i AUZEF'e bağlı Uzaktan Öğretim, 2'si de Diğer Fakültelere Bağlı Uzaktan Öğretim programıdır.

AUZEF tüm öğrencilerine dünyanın her yerinde, internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartları ile öğretim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır.

Haberin Devamı