Gazete Vatan Logo

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İÜ AUZEF 2022 AKSİS sınav sonucu sorgulama ekranı

AUZEF sınav sonuçları araştırmaları arttı. AUZEF final sınavları 4 Haziran ve 5 Haziran tarihleri aralığında yapılacak. 1 ve 3. oturum saat 09.30’da, 2. oturum saat 14.00’te 4. oturum saat 15.00’te başlayacak. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 İstanbul Üniversitesi AUZEF final sonuçları ne zaman belli olacak? İşte İÜ AUZEF 2022 AKSİS sınav sonucu sorgulama ekranı…

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İÜ AUZEF 2022 AKSİS sınav sonucu sorgulama ekranı

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi final sınavları 4-5 Haziran’da yapılacak. Bahar dönemi ara sınavlarının sonuçları AKSİS ekranında yayınlanacak. İşte AUZEF bahar dönemi final sınav sonuçları detayları…

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. 16 - 17 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ara sınav (vize) sonuçları 27 Nisan’da açıklanmıştı.

Sonuçlarınızı açıklanır açıklanmaz http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz.

Açıköğretim programları sınavlarında dört yanlış cevap bir doğruyu götürürken, uzaktan öğretim programlarında başarı notu hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmıyor.

Bitirme/telafi sınavının etki oranı %60 Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı ise %40’tır.

AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencilerinin bir dersten geçebilmeleri için yarıyıl/yılsonu sınavından 100 tam puan üzerinden en az 40, uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 alması gerekiyor. Bitirme/telafi sınavının etki oranı %60 Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı ise %40’tır.

Haberin Devamı