Gazete Vatan Logo

Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak? ÖSYM 2022 Arabuculuk sınav sonuçları sorgulama ekranı!

Arabuculuk sınav sonuçları için gözler ÖSYM duyuru sayfasına yöneldi. 4 Aralık’ta tarihinde tek oturum şeklimde sınava giren adaylar gözlerini arabuculuk sınav sonuçlarına çevirdi. Hukuk Fakültesi mezunu ve en az 5 yıllık deneyime sahip olan kişilerin girdiği sınavda başarılı sayılmak için 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 70 (yetmiş) puan almak gerekiyor. Peki Arabuculuk sınav sonuçları açıklandı mı, bugün saat kaçta, ne zaman açıklanacak? ÖSYM Arabuculuk sınavı sonuçları sorgulama ekranı linki ve diğer detaylar…

Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak? ÖSYM 2022 Arabuculuk sınav sonuçları sorgulama ekranı!

Arabuculuk sınav sonuçları merakla bekleniyor. ÖSYM sınav takvimine göre arabuculuk sınav sonuçları 4 Ocak Çarşamba günü açıklanacak. Arabulucu adayları sonuçların saat kaçta açıklanacağını sorguluyor. Sonuç bilgisi olarak; 70 ve üzerinde puan alan adaylar için "Başarılı" ibaresi, 70 puanın altında puan alan adaylar için "Başarısız" ibaresi yer alacak. Peki Arabuculuk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 2022 Arabuculuk sınavı sonuçları ÖSYM ekranında sorgula ekranı…

ARABULUCULUK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, SAAT KAÇTA?

Arabuluculuk sonuçları 4 Ocak 2023 tarihinde açıklanacak. Arabuluculuk sınav sonuçlarının açıklanacağı saat ise henüz netleşmedi. Sınav sonuçları, ÖSYM'nin internet sayfasından duyurulacak.

Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Adayların testten aldıkları ham puan kullanılarak, 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacak. Sınavda 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 70 (yetmiş) puan alan adaylar başarılı sayılacak. Sonuç bilgisi olarak; 70 ve üzerinde puan alan adaylar için "Başarılı" ibaresi, 70 puanın altında puan alan adaylar için "Başarısız" ibaresi yer alacak.

Haberin Devamı