Gazete Vatan Logo

AÖF yeni dönem kayıtları hangi tarihte başlayacak?

AÖF kayıtları hangi tarihte başlıyor? Oldukça merak edilen AÖF kayıtlarının başlangıç tarihi ve detaylarını sizler için derledik. İşte AÖF kayıtları için gerekli bilgiler...

AÖF yeni dönem kayıtları hangi tarihte başlayacak?

AÖF yeni dönem kayıt işlemleri hangi tarihte başlıyor? İlgi ile takip edilen AÖF yeni dönem kayıt işlemleri için gerekli bilgileri sizler içind derledik. AÖF kayıt işlemleri ve detaylar haberimizde yer alıyor...

Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme işlemleri 25 Ağustos 2016 Perşembe - 03 Eylül 2016 Cumartesi tarihleri arasında gerçekleşecek. Öğrenciler AÖF sitesi üzerinden ders ekleme ve silme işlemlerini gerçekleştirebilecek. Her programda farklı olan harç ücretleri genel olarak 205 TL’ye denk geliyor. Parayı yatırdıktan sonra öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilecek. AÖF 1982 yılında kuruldu ve Uzaktan Eğitim metodu ile öğrencilere hizmet veren Anadolu Üniversitesi’nin bir fakültesidir.

2016 – 2017 AÖF Güz Dönemi Kayıt Tarihleri

Kayıt Türü: - ÖSYS Yeni Kayıt: 25 Ağustos 2016 Perşembe - 03 Eylül 2016 Cumartesi tarihleri arasında yapılacak. Mazeretli Kayıt Tarihi 03 Eylül 2016 Cumartesi.

İkinci Üniversite: 31 Ağustos 2016 Çarşamba - 09 Eylül 2016 Cuma tarihleri arasında yapılacak Mazeretli Kayıt Tarihi 09 Eylül 2016 Cuma.

Haberin Devamı

YENİ KAYIT

- Ek Yerleştirme

- Dikey Geçiş

- Yatay Geçiş

19 Eylül 2016 Pazartesi - 24 Eylül 2016 Cumartesi tarihleri arasında yapılacak. Mazeretli Kayıt Tarihi 24 Eylül 2016 Cumartesi'dir.

AÇIKÖĞRETİM YENİ KAYIT NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi’nin merkezi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nin önlisans ve lisans programlarına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir.

YGS puan türlerinin en az birinden, 150 ve daha yukarı puan almış olanların Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sisteminin (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bir programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.