Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!

AÖF kayıt yenileme tarihleri sorgulanmaya başlandı. YKS üniversite tercih sonuçlarının açıklanınca Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin açıköğretim fakültelerinin akademik takvimi sorgulanmaya başlandı. Peki, Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri hakkında merak edilenler…

AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihleri YKS tercih sonuçlarının belli olmasıyla gündeme geldi. 2022 - 2023 AÖF akademik takvime göre AÖF kayıt tarihleri belli oldu. Peki, 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor? AÖF kayıt yenileme sürecine ilişkin detaylar…

AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, AÖF kayıt yenileme tarihleri ne?

Anadolu Üniversitesi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavsız ikinci üniversite için 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kayıtları 22 Ağustos – 17 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

Atatürk Üniversitesi

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2022-2023 eğitim öğretim dönemi sınavsız ikinci üniversite ön kayıtları 06 Haziran - 02 Ekim tarihleri arasında, kesin kayıtları ise 29 Ağustos – 2 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

İkinci üniversite (Sınavsız ve belge göndermeksizin) kapsamında kayıt yaptıracak öğrencilerin öncelikle İkinci üniversite Kayıt Sayfası üzerinden ön kayıt işlemlerini yapmaları gerekir.

İstanbul Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AUZEF) 2022-2023 eğitim öğretim dönemi sınavsız ikinci üniversite kayıtları 1 Ağustos – 16 Eylül arasında gerçekleştirilecek.

AUZEF ikinci üniversite kayıtları için başvurular basvuru.istanbul.edu.tr adresinden hesap oluşturduktan sonra program tercihi yaparak tamamlanacak.