Gazete Vatan Logo

Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın?

21 yaşındaki genç kadının paylaştığı video sosyal medyada şok etkisi yarattı. 15 yaşında bir kızı olduğunu söyleyen genç kadının hikayesi herkesi şaşırttı.

Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın?

Anne 21 yaşında kızı ise 15 yaşında. ABD’de yaşayan 21 yaşındaki Hunter Nelson, sosyal medya hesabından ailesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla oldukça dikkat çekti.

Nelson, paylaşımında 21 yaşında olduğunu ve kendisinin 15 yaşında bir çocuğunun olduğunu söyledi. 10 milyona yakın görüntülenen videoda Nelson, yaşadığı zorlukları anlattı.

ÖĞRETMENLERİ CİDDİYE ALMIYOR

Nelson, “Kendim bile zor araba kullanıyorken ona nasıl araba kullanmayı öğreteceğim” diye sorarak kendisinin aşırı düşünmeyi çok sevdiğini belirtti.

Kızının öğretmenleri tarafından ciddiye alınmadığını söyleyen Nelson, bu konudaki hayal kırıklığını da takipçileri ile paylaştı.

Kızı ile arasında 6 yaş olan Nelson’un videosu izleyenleri kelimenin tam anlamıyla şoke etti. Soru yağmuruna tutulan genç kadına, 6 yaşında doğum yapıp yapmadığı soruldu.

KARDEŞİNİ EVLAT EDİNDİ

Soruların art arda gelmesiyle beraber açıklama yapma gereği duyan Nelson, şu ifadeleri kullandı:

6 yaşındayken çocuk sahibi olmadım. Birkaç ay önce kız kardeşimin velayeti için başvuruda bulundum. Kız kardeşimi güvende, mutlu tutmanın ve onun tüm ihtiyaç ve isteklerini karşılamanın en iyi yolunun gelip benimle yaşamak olduğunu hissettim.

Haberin Devamı

Nelson, kendisinin üvey kardeşi olan Gracie ile babalarının ortak olduğunu ve onun 2015 yılında hayatını kaybettiğini söyledi. Babasının ardından kısa süre içerisinde annesini de kaybeden Gracie için tek çözüm bakıcı aile olarak görülüyordu.

Kardeşinin bakıcı aileye verileceğini öğrenen Nelson, hemen harekete geçerek onun velayeti için mahkemelere dilekçe verdi.

BAŞTA KIZI DA İSTEMEMİŞ

Bunun tamamen yasal olduğunu söyleyen Nelson, bir gün içinde üvey kardeşinin yasal ebeveyni olmasının büyük aile sorunlarına yol açtığını söyledi.

Nelson, Gracie’nin anne tarafından akrabaları tarafından ölüm tehditleri aldığını söyleyerek küçük kızın teyzesinin avukat tutarak kendisini mahkemeye verdiğini ve velayeti kendisi istediğini belirtti.

Öte yandan Nelson, Gracie'nin de onun velayet alma hareketini başta istemediğini de itiraf etti.

O dönem yaşananları anlatan Nelson, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Gracie, benimle gelmek istemedi. Uyum sağlayamadı. Banyoya kendini kitleyip intihar edeceğini düşündüm. Annesi öldükten sonra kısa süre istismar edildiği bir ortamda yaşadı. Bana çok kızgındı ama onun için en doğru şeyi yaptığımı düşündüm.

HANGİSİ ANNE, HANGİSİ KIZI?

Sosyal medya kullanıcılarını en az Nelson ve kızı Gracie kadar şoke eden bir diğer anne kız ise Barbie Potter ve kızı Halie oldu.

Birbirine oldukça fazla benzeyen anne kız, çektikleri videoda birinin 46, diğerinin 22 yaşında olduğunu belirterek, “Birimiz 46, diğerimiz 22 yaşında. Ama kim, kim? Kim anne, kim kız” ifadeleriyle paylaştıkları video sosyal medyaya bomba gibi düştü.

“DAHA FAZLA MAKYAJ YAPAN YAŞLIDIR”

Yaklaşık 10 milyon izlenen videoya yorum yağmuru gelirken kullanıcılardan biri farkı görmenin oldukça kolay olduğunu “Hadi ama, kör veya aptal değiliz” sözleriyle belirtirken bazı kullanıcılar ise anne kızın birbirlerine çok benzediklerine dikkat çekti.

“Genel olarak diğerinden 5 kat daha fazla makyaj yapan kişi daha yaşlıdır” diyen bir kullanıcı, kırmızı gömlekli kişinin anne, diğerinin kız olduğunu söyledi.

Haberin Devamı