Gazete Vatan Logo

Kadınları mankenle kandırarak tecavüz eden adam yakalandı

68 yaşındaki Fransız adam, kadınları karanlık bir odada seks yapmaya ikna ettiği için kandırarak tecavüz etmekle yargılanacak.

Kadınları mankenle kandırarak tecavüz eden adam yakalandı

İnternette bulduğu bir fotoğraf ile kendini genç bir manken olarak tanıtan 68 yaşındaki Fransız, Anthony LaRoche takma adını kullanarak kadınlarla iletişime geçti. Grinin 50 Tonu filmindeki gibi yatakodası fantezileriyle kadınlarla iletişim kuran adam, kadınlara gözleri bağlı olarak karanlık bir odada ilişki teklifinde bulunuyordu.

Le Parisien'in haberine göre, Sylvie isminde bir kadın teklifi kabul etti ve kahverengi saçlı mavi gözlü bir adamla yaşadığını düşündüğü ilişkiden sonra ışığı açınca gözlerine inanamadı. 65 yaşında kelleşmekte olan vücudu buruşmuş gözlüklü bir adamla ilişkiye girdiğini fark eden kadın, kandırılıp tecavüze uğradığını ileri sürerek polise gitti.

Polis kadının ifadesinin 3 ayrı kadının ifadesiyle uyduğunu ortaya çıkardı. Adamın evine düzenlenen baskında ülke çapında 342 kadınla iletişim kurduğu açığa çıktı.

Adamın bir diğer kadın kurbanı, "Göz bandımı çıkarmamı istemedi, ısrar ettiğimde ise sinirlendi. Karanlıkta silüetini gördüm, yaşlı, kilolu ve büyük brurunlu bir adamdı" diye konuştu.

Daha önce vergi kaçakçılığından yargılanan adam, fotoğrafı Google üzerinden bulduğunu itiraf etti. İddiaya göre yaşlı adam, "bazı kadınların çılgın bir tarafı vardır ve onları şaşırtan erkekleri beğenirler" dedi.

Haberde polisin diğer kurbanları aradığı belirtilirken, yaşlı adamın kandırarak tecavüz etmekten yargılanacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı