Gazete Vatan Logo

Dünyaca ünlü yayıncı: Trump'ı vurmalıyız

Dünyaca tanınan İngiliz yayıncı ve natüralist, Sir ünvanlı David Attenborough da Trump düşmanı ünlü isimler kervanına katıldı.

Dünyaca ünlü yayıncı: Trump'ı vurmalıyız

50 yıldır çektiği belgeseller ve doğa programlarıyla ünlenen Attenborough, ABD başkanlık seçimiyle ilgili sessizliğini bozarak Trump için "Onu vurabiliriz. Bu, hiç de kötü bir fikir değil" dedi.

Radio Times'a bir röportaj veren 90 yaşındaki duayen belgeselci ve natüralist Sir David Attenborough, ABD seçimlerine 1 hafta kala sessizliğini bozdu. İngiltere'de 'yaşayan hazinelerden' biri sayılan Sir Attenborough, ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump ve Cumhuriyetçilerin yükselişinin hayra alamet olmadığını ve buna karşı çıkmak için yapılabilecek tek şeyin Trump'ı vurmak olmak söyledi.

'YAPABİLECEK BAŞKA BİR ŞEY YOK'

Alaycı bir ses tonu ile konuşan Attenborough, "İngiliz toplumunun ABD'deki seçimleri etkileme veya sonuçlarını değiştirme gibi bir şansı olmadığına göre daha ekstrem bir çözüme başvurmak gerekiyor. Bence Trump'ı vurabiliriz. en etkin çözüm budur" ifadelerini kullandı. Attenborough, "Bundan önceki başkanlarda da aynı durumu yaşamıştık. Onlar da eşit ölçüde suçluydular.Ama alternatifimiz yok. Maalesef ABD'deki seçimleri biz buradan etkileyemiyoruz. O zaman onu vurabiliriz. Bu hiç de kötü bir fikir gibi durmuyor" ifadelerini sözlerine ekledi. Son olarak 'Planet Earth 2' belgeseli ile BBC ekranlarına dönmeye hazırlanan Attenborough, yaklaşık 50 yıldır özellikle doğa tarihi programlarının yüzü ve sesi olarak tanınıyor.

Haberin Devamı