Gazete Vatan Logo

5 yaşında izlediği film onu bir canavara çevirdi! İğrenç olaylar silsilesi ise böyle başladı

ABD'deki iğrenç olaylar silsilesinin ardından yaşanan cinayetler duyanların kanını dondurdu. Henüz 5 yaşında izlediği bir film, üzerinde büyük etki bırakmıştı. Onlarca yıl bekleyip hazırlık yaptı. Hiçbir iz bırakmadan suçlarını işlese en sonunda yakayı ele verdi ve ömür boyu hapis cezası aldı. Kurbanlarını katletme yöntemi ve onlara söylediği sözler ise duyanların kanını dondurdu.

5 yaşında izlediği film onu bir canavara çevirdi! İğrenç olaylar silsilesi ise böyle başladı

1978 yılında ABD'nin Colorado eyaletinde dünyaya gelen Marc O'Leary, erken yaşlarında içinde bir 'yırtıcı' olduğunun farkına varmıştı. Yalnızca 5 yaşındayken ailesiyle birlikte gittiği bir sinema filminde gördüğü aktrisin zincirine vurulmasını görmek onun içindeki ileride durdurulamaz hale gelecek dürtüleri uyandırmıştı.

O'Leary, büyürken bu düşüncelerinin hiç normal olmadığının farkındaydı. Bu kötü düşüncelerini benimseme yoluna giden O'Leary, genç bir çocukken insanların evlerine röntgencilik yapmaya başlamıştı.

Liseden mezun olacağı zamanlar herhangi bir hedefi olmadığı düşünülen O'Leary, tüm ailesini ve etrafındakileri şaşırtarak ABD ordusuna yazıldı. Ordu görevi için Güney Kore'ye gönderilen O'Leary, burada ileride kötü işler için kullanacağı birçok şey öğrendi.

2004 yılının Mart ayında Rus bir kadınla evlenen O'Leary, içindeki sapık düşünceleri eşiyle paylaşmamış, bunları kendisine saklamıştı.

İLK SUÇUNU BÖYLE İŞLEDİ

Posta.com.tr’den Ömer Faruk Ekinci’nin derlediği habere göre; Güney Kore'deki görevinin ardından ülkesine dönen O'Leary, 2008 yılının 11 Ağustos'unda ilk suçunu işleyecekti. Sabah 7 sıralarında 18 yaşındaki Marie'nin evine gizlice giren O'Leary, genç kızın ayakkabısındaki bağcıkları ve mutfaktaki bıçağı alarak genç kızı zorla bağladı.

Haberin Devamı

Marie'nin gözlerini ve ağzını kapatan O'Leary, genç kıza kendisini saatlerdir takip ettiğini söyledi. Genç kıza uzun bir süre vahşice tecavüz eden O'Leary, daha sonra genç kızın kimliğini göğsüne koyarak onun fotoğraflarını çekti. O'Leary bundan kısa süre sonra aynı şekilde 63 yaşındaki başka bir kadına da tecavüz etti.

GENÇ KIZA İNANMAYIP BELGE İMZALATTILAR

Yaşadığı dehşetin ardından polise giden Marie, tecavüz yüzünden yaşadığı travma sebebi ile anlattıklarının tutarlı olmaması sebebi ile ekipleri yaşadığı dehşete inandıramadı. Marie daha sonra tüm bunları uydurduğuna dair bir belgeyi imzaladı ve bu tecavüzler hiçbir zaman O'Leary'in üstüne kalmadı.

Colorado'ya geri dönen O'Leary, evliliğinin bu sapkın düşüncelerine engel olduğunu düşündüğü için 2009 yılında boşanma kararı aldı. Artık yalnız kaldığı için evinde rahat bir şekilde tecavüz planları yapıp başkalarının evlerine girmek için fırsat kolluyordu. Seçtiği kurbanların yakınlarında silah olarak kullanabileceği bir eşya olmaması için fırsat kollayan O'Leary, bunu orduda aldığı eğitimlerde öğrenmişti.

Haberin Devamı

GİTTİĞİ HER ŞEHİRDE DEVAM ETTİ...

Denver şehrinin banliyölerinde 15 aylık bir süre içerisinde 3 kadına tecavüz eden O'Leary, tecavüz ettiği kadınların yüzlerce fotoğrafını çekmişti.

2009 yılının 4 Ekim tarihinde 65 yaşındaki bir kadına tecavüz eden O'Leary, 2010 Temmuz'unda ise 46 yaşındaki bir kadın onun elinden son anda camdan atlayarak kaçmıştı. Aynı yılın ağustos ayında ise 59 yaşındaki bir dula tecavüz eden O'Leary, 2011 yılının Ocak ayında ise 26 yaşındaki bir kadına cinsel istismarda bulundu.

Ordu geçmişi olduğu için işlediği suçlar esnasında sürekli eldiven takan O'Leary, kurbanlarını 20 dakika kadar suyun altında bırakıyordu. Bu esnada ise onların kıyafetlerini ve yatak çarşaflarını toplayarak yanına alıyordu.

Haberin Devamı

"BUNDAN SONRA PENCERENİ AÇIK BIRAKMAZSIN"

Kurbanlarıyla adeta dalga geçen O'Leary, tecavüz ettiği bir kadına, "Sanırım bundan sonra pencereni açık bırakmazsın" dediği ifade edildi. Başka bir kurbanın ise ona yardım alması gerektiğini söylemesinin üzerine O'Leary, "Bunun için artık çok geç" sözlerini kullandı.

Colorado'da polis olan Stacy Galbraith ve Edna Hendersot isimli iki kadının iş birliği yapması ile birlikte işlediği suçlar ortaya çıkan O'Leary hakkında arabasının güvenlik kameralara takılması ile birlikte yakalanma kararı çıkarıldı. O'Leary'nin evine giren Galbraith, adeta bir delil yığınıyla karşılaştı. Kurbanlarından aldığı eşyalardan kıyafetlere kadar birçok delil bulunan O'Leary'nin bilgisayarında ise 'Kızlar' isimli dosyanın içerisinde binlerce tecavüz görüntüsü bulunuyordu.

"KENDİMİ KONTROL EDEMİYORUM"

2011 yılının Aralık ayında mahkeme karşısına çıkarıldığında kendisi hakkında konuşan o dönemler 32 yaşında olan O'Leary, "Ben cinsel anlamda vahşi bir yırtıcı gibiyim. Kendimi kontrol edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

28 kadına tecavüz ettiği belirlenen O'Leary, toplamda 327 yıl ceza aldı. O'Leary'nin şartlı tahliyesi için verilen mahkeme tarihi ise oldukça ilginç. O'Leary, 2283 yılının Temmuz ayına kadar hayatta kalabilirse, şartlı tahliye için mahkeme karşısına çıkabilecek.