Gazete Vatan Logo

MEB yönetici atama yönetmeliği 2024 Resmi Gazete’de yayımlandı mı? Yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak, yönetici atama yönetmeliği değişecek mi 2024?

Milli Eğitim Bakanlığı 2024 Yeni Yönetici Atama Takvimi’nin belli olmasının ardından MEB atama yönetmeliğinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. MEB yönetici atama yönetmeliğinin Resmi Gazete’ye iletildiği belirtildi. Peki, MEB yönetici atama yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girecek? Yönetici atama yönetmeliği değişecek mi, MEB yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak?

MEB yönetici atama yönetmeliği 2024 Resmi Gazete’de yayımlandı mı? Yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak, yönetici atama yönetmeliği değişecek mi 2024?

2024 yönetici görevlendirmeleri için sabırsız bekleyiş devam ediyor. MEB Yönetici Atama Yönetmeliği’nin hazır olduğu belirtilmişti. Yayınlanmak üzere Resmi Gazete’ye iletildiği belirtilirken gözler yeni yönetmelik ve görevlendirme tarihlerine çevrildi. Peki, MEB yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak, MEB yönetici atama yönetmeliği değişecek mi? Yönetici atama yönetmeliği ne zaman çıkacak?

MEB YÖNETİCİ ATAMA TAKVİMİ

2024 Yeniden Yönetici Görevlendirmeleri: 5 Mart - 15 Nisan arası

2024 İlk Defa Yönetici Görevlendirmeleri: 18 Nisan - 14 Haziran arası

YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİ NE ZAMAN YAYINLANCAK, DEĞİŞİLECEK Mİ?

Son yapılan açıklamalara göre İlk olarak Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinde ek 1 ve ek 2 sadeleştirildi. Yeni yönetmelikte puanlama kriterlerinde önemli değişiklikler yaşanacak. Bunun yanı sıra yeni yönetmelik yayınlanmak üzere Resmi Gazete’ye gönderildi. Yöneticiler il dışına gittiğinde sınava girmeden atanabilecek. Yöneticilikte 4+4 devam edecek.