Gazete Vatan Logo

Türkiye Petrolleri (TP) İŞKUR üzerinden 12 bin 743 TL maaşla sürekli işçi alacak! İşte Türkiye Petrolleri personel alımı şartları!

Türkiye Petrolleri duyurdu! 69 sürekli işçi alınacak. Türkiye petrolleri personel alım ilanları İŞKUR üzerinden yayınlandı. İlana göre, Türkiye Petrolleri, Batman ve Şırnak illerinde istihdam edilmek üzere en az önlisans mezunu 69 sürekli işci alınacak. Peki, Türkiye Petrolleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Türkiye Petrolleri İşkur ilanı ve başvuru şartları!

Türkiye Petrolleri (TP) İŞKUR üzerinden 12 bin 743 TL maaşla sürekli işçi alacak! İşte Türkiye Petrolleri personel alımı şartları!

Türkiye Petrolleri personel alımı ilanı yayınlandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre, Türkiye Petrolleri’nin taşra teşkilatlarına ön lisans mezunu sürekli işçi alınacak. Başvuru yapabilmek için adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Alınacak personele sosyal yardımlar da dahil 12 bin 743 TL brüt ücret ödenecek. Peki, Türkiye Petrolleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Türkiye Petrolleri İşkur ilanı ve başvuru şartları!

TÜRKİYE PETROLLERİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı başvuruları 1 Ağustos 2022 tarihinde başlayıp 5 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvuru tarihleri süresince Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx web sayfası üzerinde üzerinden başvurularını online olarak tamamlayabilecek.

Görüşmeler ise Türkiye Petrolleri A.O. Batman Bölge Müdürlüğü Site Mahallesi 72100/BATMAN adresinde gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE PETROLLERİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Haberin Devamı

Üniversitelerin Motor, Makine, Mekatronik, Petrol Sondajı ve Üretimi, Proses/Rafineri Teknolojisi, Kimya/Kimya Teknolojisi, Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi, Otomasyon, Metal İşleri, Elektrik-Elektronik, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi Ön Lisans (MYO) programından mezun olma şartı aranmaktadır.

Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olma şartı aranmaktadır.

Seyahat engeli ve arazi çalışmasına mani hali bulunmaması gerekiyor.

TÜRKİYE PETROLLERİ İŞÇİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Üretim Operatör Yardımcısı alımı başvuru sürecini başarı ile tamamlayan adaylara brüt (sosyal Yardım dahil) 12.743,92 TL/Ay ödeme yapacak. Ayrıca yıllık 112 günlük brüt çıplak ücret üzerinden ikramiye ödemesi gerçekleştirecek.

İŞTE TÜRKİYE PETROLLERİ PERSONEL ALIMI İLANLARI