Gazete Vatan Logo

Polis Akademisi duyurdu! Bekçilik sınav sonuçları açıklandı! İşte EGM Bekçilik yazılı sınav sonuç sorgulama ekranı!

Bekçilik sınav sonuçları açıklandı! Polis Akademisi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Peki, Bekçilik sınav sonuçları nereden öğrenilir? İşte Bekçilik yazılı sınav sonuç sorgulama ekranı!

Polis Akademisi duyurdu! Bekçilik sınav sonuçları açıklandı! İşte EGM Bekçilik yazılı sınav sonuç sorgulama ekranı!

Polis Akademisi Bekçilik sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu! Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi tarafından 17 Temmuz’da uygulanan bekçilik yazılı sınavı sonuçlarının ardından başarılı olan adaylar için süreç işliyor. Peki, , Bekçilik sınav sonuçları nereden öğrenilir? İşte Bekçilik yazılı sınav sonuç sorgulama ekranı!

Polis Akademisi’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav sonuç bilgileri yayınlanmıştır. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar için ilerleyen tarihlerde gerekli duyurular yapılacaktır.”

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Polis Akademisi Bekçilik sınav sonuçlarını açıkladı. Sınav sonuçlarına yapılacak itirazlar 09 Ağustos 2022 tarihi saat 17.00’a kadar aynı usullerle yapılacak. Adaylar sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı’nın sonuç açıklama sistemi üzerinden öğrenebilecek.

Bekçilik sınav sonuçları için tıklayın