Gazete Vatan Logo

OGM işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM kura çekimi sonuçları ve il il isim listesi!

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı için başvurular 15 Nisan’da tamamlandı. Gözler OGM’nin kura çekimi ve kura sonuçlarına çevrildi. İl il kura çekimi farklı tarihlerde yapılıyor. OGM’nin 5 bin işçi alımında Bursa sonuçları açıklandı. 5 Mayıs Denizli’de, 29 Mayıs’ta Adana’da gerçekleştirilecek. Peki, OGM işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM kura çekimi sonuçları ve il il isim listesi!

OGM işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM kura çekimi sonuçları ve il il isim listesi!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) işçi alımı başvurularının tamamlanmasının ardından gözler kura çakilişinin yapılacağı tarihlere çevrilmişti. OGM kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. İlk olarak Bursa’da çekilen kuralar, 5 Mayıs’ta Denizli, 29 Mayıs’ta da Adana’da gerçekleştirilecek. Adaylar sonuçların açıklanmasının ardından kura çekilişinin sonuçlarını sorguluyor. Peki, OGM işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM kura çekimi sonuçları ve il il isim listesi!

OGM İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

OGM, alım yapılacak şehirlere özel takvim çıkardı. OGM kura çekimleri Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı il müdürlükleri tarafından yapılacak ve sonuçlar il müdürlükleri tarafndan açıklanacak.

Yapılan açıklamada "Noter huzurunda çekilen kura sonuçları 08/05/2022 tarihine kadar Bölge Müdürlüğümüz web sayfasında ilan edilecektir." denildi.