Gazete Vatan Logo

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 207 sözleşmeli personel alacak! İşte KPSS 2022/9 tercih kılavuzu ve başvuru şartları!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvurusu başladı! ÖSYM tarafından KPSS 2022/9 tercih kılavuzu yayınlandı. İlana göre, Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na 48 ilde ortaöğretim mezunu temizlik görevlis alınacak. Bakanlığın personel alımı için başvurular, 15 Haziran’a kadar yapılabilecek. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temizlik personeli alımı başvuru şartları ve KPSS 2022/9 tercih kılavuzu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 207 sözleşmeli personel alacak! İşte KPSS 2022/9 tercih kılavuzu ve başvuru şartları!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu! 48 ilde 207 temizlik personeli alınacak. Başvurular başladı. ÖSYM tarafından yayınlanan tercih kılavuzuna göre, başvurular, 15 Haziran’a kadar yapılabilecek. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temizlik personeli alımı başvuru şartları ve KPSS 2022/9 tercih kılavuzu!

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar tercihlerini 10-15 Haziran 2022 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebilecekler. İnternetten tercih gönderme işlemleri 15 Haziran 2022 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

GENEL AÇIKLAMA

1-Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 22.11.2020 tarihinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında ihtiyaç duyulan yerlerde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli destek personeli alınacaktır.

Haberin Devamı

2-Yerleştirme sonuçlarının ÖSYM internet sayfasında ilan edilmesine müteakip, adayların yerleştirildikleri hizmet birimlerinde göreve başlamak üzere başvuruda bulunacakları tarihler, istenilecek belgeler ve diğer açıklayıcı bilgiler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı internet adresinde (http://www.csb.gov.tr) ilan edilecektir.

3-ÖSYM tarafından yerleştirilenlere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

4-Tercihler yapılmadan önce, aşağıdaki koşulların dikkatle incelenmesi gerekmektedir.

YERLEŞTİRME ÜCRETİ NE KADAR?

Yerleştirme ücreti 30,00 TL’dir. Adaylar tercihlerini yaptıktan sonra yerleştirme ücretini yatıracaklar. Yerleştirme ücretini yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak ve yerleştirme işlemine dahil edilmeyecek. Yatırılan yerleştirme ücretleri her ne sebeple olursa olsun iade edilmeyecek ve devredilmeyecek.

Haberin Devamı

KPSS 2022/9 tercih kılavuzu için tıklayın  

İŞTE İL İL KONTENJANLAR