Gazete Vatan Logo

(Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı) 103. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ÖGG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı?

ÖGG sınav sonuçları sorgulama süreci başladı. 24 Haziran'da özel güvenlik görevlisi olmak için sınava katılan vatandaşlar Özel Güvenlik Görevlisi 103. ÖGG sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme Eğitimi Sınavı ÖGG sonuçları adayların T.C. kimlik numaraları ile sorgulanabilecek. Peki, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, 10. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2023 ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı...

(Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı) 103. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ÖGG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı?

ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı araştırmaları hızlandı. 24 Haziran'da Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme Eğitimi Sınavı sona erdi, gözler EGM’ye çevrildi. EGM'nin resmi internet sitesi www.egm.gov.tr üzerinden yayınlanacak. Peki, ÖGG sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte Özel Güvenlik Görevlisi 103. ÖGG sonuçları sorgulama ekranı...

ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

EGM tarafından paylaşılan kılavuza göre ÖGG sınav sonuçları 18 Temmuz tarihinde ilan edilecek.

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" üzerinden ilan edilecek.

Özel güvenlik sınav sonuçlarını görüntülemek için adayların TC Kimlik No ile sorgulama yapması gerekiyor.

ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Güvenlik sınav sonucu linkine tıklayan güvenlik görevlisi adayları, sonra “Temel Eğitim Sınav Sonucu” sayfasına yönlendirilerek bireysel sonuçlarını görüntüleyebilecek.

Haberin Devamı

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖGG SINAV TAKVİMİ

25/06-12/07/2023 Uygulamalı atış sınavının yapılacağı tarih aralığıdır.

04/07/2023 Sınav sorularının ve cevap anahtarlarının yayınlanmasının planlandığı tarihtir.

05-07/07/2023 Adayların yazılı sınav sorularına itiraz etme ve itiraz ücretini yatıracağı tarih aralığıdır.12/07/2023 Yazılı sınav sorularına itiraz sonuçlarının açıklanacağı tarihtir.

18/07/2023 Sınav sonuçlarının açıklanmasının planlandığı tarihtir.

19-21/07/2023 Adayların yazılı sınav sonucuna itiraz etme ve itiraz ücretini yatıracağı tarih aralığıdır.

25/07/2023 Yazılı sınav itiraz sonuçlarının açıklanmasının planlandığı tarihtir.