Gazete Vatan Logo

Vakıfbank polis promosyonu yattı mı? Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? EGM2022 polis promosyon ödemeleri

Polis promosyonları ne zaman yatacak, Vakıfbank polis maaşı promosyonu ne zaman yatar? sorularına yanıt aranıyor. 2022 polis promosyon ödemeleri hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. İçişleri Bakanlığı bünyesinde çalışan polisler için maaş promosyonlarının ödeme takvimi belli oldu. Polisler maaş ve ek ödemelerini alacakları banka belirlendikten sonra ödemelerini alacak. Peki, polis maaş promosyonu ne zaman ödenecek?

Vakıfbank polis promosyonu yattı mı? Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? EGM2022 polis promosyon ödemeleri

Polis memurlarının gündeminden promosyon düşmüyor. EGM'nin yaptığı anlaşma sonrası promosyon alacak polisler ödemelerin ne zaman yatacağını merak ediliyor. Peki, Emniyet polis promosyonu yattı mı? Vakıfbank polis maaş promosyonu ne zaman yatar? İşte EGM 2022 polis promosyon ödemeleri

POLİS MAAŞ PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadeler yer aldı:

"Yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir.

Ayrıca Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokolleri de iptal edilerek yeni protokole dahil edilecektir. Vakıfbank dışındaki bankalarla devam eden protokoller ise sözleşmelerin bitiş tarihinde söz konusu yeni protokole dahil olacaktır."

1 Kasım'dan itibaren ödeneceği açıklanan polis maaş promosyonunun, bu ayki maaşlar ile birlikte hesaplara yatırılması bekleniyor.

VAKIFBANK POLİS PROMOSYONU NE KADAR?

Yapılan görüşmeler sonucunda söz konusu protokolün revize edildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:" Yapılan görüşmeler neticesinde protokol revize edilmiştir. Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27 bin TL ödenmesi karara bağlanmıştır."

Haberin Devamı