Gazete Vatan Logo

Halkbank esnaf paketi kredi başvurusu nasıl yapılır? 25 bin TL Halkbank destek kredisi sonucu sorgulama…

Ekonomik İstikrar Kalkanı, tedbirleri kapsamında esnaf kredisi destek paketi devreye girdi. Halkbank da esnaf kredisi veren bankalardan biri. Halkbank iş dalı ayırmaksızın başvuruda bulunan esnafa 25 bin lira nakit kredi desteğinde bulunuyor. Öte yandan banka ayrıca 25 bin lira ticari kart desteği verileceğini bildirildi. Halkbank kredi başvuru şartları ise kurumun resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Halkbank esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 25 bin TL kredi başvurusu sonucu nasıl sorgulanır? Halkbank 25000 esnaf kredisi başvuru şartları nelerdir? Halkbank kredi sorgulama...

Halkbank esnaf paketi kredi başvurusu nasıl yapılır? 25 bin TL Halkbank destek kredisi sonucu sorgulama…

Halkbank 25000 esnaf kredisi başvuru şartları nelerdir? Esnaf destek paketi Halkbank ödeme planı nasıldır? Soruları ekonomik istikrar kalkanı kapsamında esnafa 25 bin destek kredisi verileceğinin açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Banka tarafından yapılan açıklamada faiz destekli kredilerden yararlanmamış olan ayrım yapmaksızın tüm esnafa 25 bin lira nakit kredi verilecek. Peki, Halkbank esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 25 bin TL kredi başvurusu sonucu nasıl sorgulanır? Halkbank kredi sorgulama...

HALKBANK ESNAF KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Destek paketi ile devletin kamu sağlığını ve ekonomik istikrarı eşgüdümlü korumak üzere salgına karşı kararlılıkla yürüttüğü mücadelenin bir parçası olunması amaçlanmakta olup paket kapsamında İşletme Kredisi ve Paraf Esnaf Kart ürünleri sunulmaktadır.

Pakete başvurmak için kurumlar vergi beyannamesi ve işletme hesap özeti de talep edilmiyor. Kredi notu 1300 olanlar krediden kolaylıkla faydalanabilecek. Tek şart esnaf ve sanatkar odalarına üye olmak.

Haberin Devamı

Halkbank'tan yapılan açıklamada ise, Halkbank tarafından koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede esnaf ve sanatkarların faaliyetlerine destek olmak amacıyla geliştirilen Esnaf Destek Paketi kapsamında gerçekleştirilen İşletme Kredisi kullandırımlarının, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) kefaletiyle kullandırılmış kredi bakiyesi bulunmayan esnaf ve sanatkarlara banka tarafından doğrudan kullandırım şeklinde uygulandığı bildirildi.

Halkbank esnaf kredisini alabilmek adına yapılacak olan başvuru için ilk olarak internet sitesi üzerindeki başvuru formunu doldurmak olacaktır. Başvuru formunun ardından gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra müşteri ilişkileri yöneticisi kredi talebinizle ilgili olarak sizinle iletişime geçecektir.

HALKBANK ESNAF KREDİSİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

ESNAF DESTEK PAKETİ HALKBANK ÖDEME PLANI NASILDIR?

Vade süresi 1 yıla kadar ise %4 aylık 4/12:0,33, Vade 1 seneden uzun ise yıllık %5 aylık 5/12:0,41 faiz alınmaktadır.

Haberin Devamı

Halkbank Esnaf Kredisinde işletme kredisinin limiti 25.000 lira olup vadesi 36 ay olarak belirlenmiş ve 6 aya kadar da ödemesiz olan bir dönem uygulanacaktır.