Gazete Vatan Logo

EYT zirvesi! EYT ne zaman belli olacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT açıklaması saat kaçta?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a ilişkin yeni gelişme duyuruldu. EYT’lilere ilişkin düzenleme kapsamında Beştepe’de toplantı gerçekleştiriliyor. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katılacak. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT açıklaması saat kaçta?

EYT zirvesi! EYT ne zaman belli olacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT açıklaması saat kaçta?

EYT düzenlemesine ilişkin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir toplantı yapılıyor. Uzun zamandır gündemde olan EYT ile ilgili Beştepe'de toplantı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yapacak.

CUMHURBAŞKANI EYT AÇIKLAMASI SAAT KAÇTA?

Konuyla ilgili son gelişmeleri aktaran CNN Türk Muhabiri Ahmet Türkeş şu ifadeleri kullandı: "Yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren EYT düzenlemesiyle ilgili her ayrıntı merak ediliyordu. Son Kabine toplantısında karar alınması bekleniyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “EYT düzenlemesini tamamlıyoruz arzumuz yılbaşı öncesi EYT’yi gündemimizden çıkarmak “demişti.

Bugün Beştepe’de önemli bir toplantı gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in toplantıda olduğu ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam 19.45'te EYT düzenlemesini kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

EYT'DE YAŞ ŞARTI OLACAK MI? 

Haberin Devamı

EYT yasasında yaş şartı olup olmayacağı henüz netleşmedi.