Gazete Vatan Logo

İBB maaş promosyonu ne kadar olacak? İBB maaş promosyonları ne zaman yatacak?

Adalet Bakanlığı, bazı üniversite ve belediyelerin çalışanlarına maaş aldıkları bankalardan yapılan promosyon ödemeleri ile ilgili miktarlar dikkat çekiyor. Bankaların maaş müşterisi olan kurum çalışanlarına bankaları ile çalışmaları halinde yüksek miktarlarda promosyon ödemesi yapıyor. Enflasyon oranında arttırılan promosyonlar için gözler anlaşma yapacak kurumlara çevrildi. Özellikle en çok çalışana sahip büyükşehir belediyesi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının maaş promosyonlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Edinilen bilgiye göre, İBB birkaç bankadan promosyon teklifi aldı. Bazı bankaların tekliflerinin düşük olduğu için reddedildiği konuşuluyor. Peki, İBB maaş promosyonu ne kadar olacak? İBB maaş promosyonları ne zaman yatacak? İBB promosyon için hangi banka ile anlaşacak? İşte detaylar…

İBB maaş promosyonu ne kadar olacak? İBB maaş promosyonları ne zaman yatacak?

Son dönemde enflasyon artışı ile birlikte banka promosyonları da arttı. Bankalar kurumlarla yaptıkları anlaşmalara göre yüksek promosyon ödemeleri yapıyor. Adalet Bakanlığı, bazı üniversite ve belediyelerin çalışanlarına verilen promosyon miktarlarının ardından gözler en çok çalışanın bulunduğu belediye olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi. Peki, İBB maaş promosyonu ne kadar olacak? İBB maaş promosyonları ne zaman yatacak?  İBB promosyon için hangi banka ile anlaşacak? İşte detaylar…

Taşeron çalışan ve iştiraklerde çalışanlarla birlikte yaklaşık 100 bine yakın personelin bulunduğu İBB banka promosyonlarıyla ilgili dikkat çeken bir hamle geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Finansman Şube Müdürlüğü 8 Ağustos 2022 tarihinde Yapı ve Kredi Bankası'ndan promosyon ücretlerinin artırılmasıyla ilgili resmen yazılı talepte bulundu.

İBB MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

2022 İBB maaş promosyonu maaşlara göre değişiklik gösterecek. Promosyon ücretlerinin artırılma talebinin olumlu karşılanması durumunda net promosyon ücretleri de belli olacak.

Haberin Devamı