Gazete Vatan Logo

Windows 10 tabanlı ilk Lumia Şubat’ta geliyor

Windows 10 tabanlı ilk Lumia Şubat’ta geliyor

MICROSOFT’UN Windows 10 tabanlı ve Microsoft markalı ilk telefonları Microsoft Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 Şubat ayında Türkiye’de satışa çıkıyor. Microsoft Lumia 950 ve Lumia 950 XL, 2 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunulurken; uygun fiyat-yüksek performans dengesine sahip olan Microsoft Lumia 550 de 599 TL satış fiyatı ile kullanıcıyla buluşacak.

Windows Hello Beta ve süreklilik modu Continum gibi özelliklerle kullanıcılara tanıdık bir deneyim sunan cihazlar, görüntü kalitesi yüksek HD ekranı, 4K video çekme özelliğine sahip üç kat doğal LED flaşı ve 20 megapiksel “PureView” kamera gibi donanımları ile dikkat çekiyor. Şubat ortasında satışa sunulacak olan Lumia 550 ise Windows 10 yüklü gelen en uygun fiyatlı akıllı cep olarak ön plana çıkıyor.

En uygun fiyatlı

599 TL satış fiyatı ile büyük talep gören Lumia 550, 4G özelliğinin yanı sıra 4.7 inç’lik ekran ve uzun batarya ömrü ile uygun fiyat-yüksek performans dengesini en iyi yakalayan akıllı telefon olarak dünyada büyük ilgi görüyor. Microsoft Türkiye Mobil Cihazlardan Sorumlu Genel Müdürü Sertaç Şener, cihazlarla ilgili yaptığı açıklamada şu değerlendirmeyi yaptı:

Haberin Devamı

“Dünyanın en üretken telefonu Microsoft Lumia 950 ve 950XL ile artık PC’de yaptığınız tüm işleri telefonunuzda yapabilirsiniz. Microsoft’un bir başka küçük, kolay taşınabilir ama yetenekli ürünü Display Dock da bu konuda size yardım edecek. Akıllı telefon dünyasını ve mobiliteyi yepyeni bir seviyeye taşıyacak olan Microsoft Lumia telefonlar, tüm iletişim ihtiyacınızı tek bir cihazla kontrol etme imkanı sunmakla kalmayacak; Windows 10 tabanlı akıllı Lumia’lar, sizin en yakın çalışma arkadaşınız, cebinizdeki ofis olacak.”