Gazete Vatan Logo

SSK Bağkur sorgulama ekranı 2016!

SSK ve Bağ-Kur hizmet bilgileri SSK Bağ-Kur sorgulama ekranından öğrenilebiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri internette e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilebiliyor. E-Devlet üzerinde SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi SSK’lılar tarafından ‘4A hizmet bilgisi’, Bağ-Kur’lular tarafından ‘4B hizmet bilgisi’ ekranından gerçekleştirilebiliyor.

SSK Bağkur sorgulama ekranı 2016!

Teknoloji dünyasında artık hayatın her noktasında var olan ihtiyaçlara yönelik olarak dijital teknolojilerden ve internet altyapısından etkin biçimde yararlanılıyor. Özellikle de her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern yüzyıl teknolojisi ile birlikte dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de internet kullanım oranlarının sürekli olarak artış gösteriyor olması internetin yaşamın her noktasında olduğu gibi kurumsal ve kamusal alanlarda da etkin olarak kullanılmasına yol açıyor. Bu çerçevede kamu kurum ve kuruluşları tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı hizmetleri Türkiye’de SSK ve Bağkur sigortası mükelleflerinin SSK Bağkur sorgulama işlemlerini internete erişim sağlayabildikleri her yerden gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun son yıllarda bu şekilde internet altyapısını diğer kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu gibi en etkin şekilde kullanıyor olması, sigorta mükelleflerine her işlemleri konusunda çok ciddi kolaylıklar ve avantajlar sağlıyor.

Haberin Devamı

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüz modern teknolojisinin dünyanın her yerinde oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olduğu dünyanın tüm gelişmiş ve modern toplumlarında olduğu gibi Türkiye’de de internetin sağlamakta olduğu önemli kolaylıklardan ve yeni nesil fırsatlardan kamu alanında da yararlanılabilmesi çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından internet altyapısı oldukça etkin biçimde kullanılıyor. Bu çerçevede internet ortamı üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online e-SGK ağı hizmet uygulamaları çerçevesinde oldukça yoğun şekilde gerçekleştirilmekte olan SSK Bağkur sorgulama hizmeti bulunuyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet ortamı üzerinde hizmete açmış olduğu e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte Türkiye’deki her bir Sosyal Sigortalar Kurumu mükelleflerinin ve Bağkur sigorta mükelleflerinin 4A ve 4B hizmet dökümü bilgilerinin alınabilmesi konusunda online SSK Bağkur sorgulama işlemi oldukça yoğun ve sık bir şekilde tercih ediliyor. Sosyal Sigortalar Kurumu mükelleflerinin ve Bağkur sigorta mükelleflerinin sigortalarına ilişkin olarak merak ettikleri her konuda ayrıntılı ve en güncel bilgilere internet hız ve kolaylığında ulaşabilmesini sağlayan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı hizmetleri özellikle SSK Bağkur sorgulama işlemi konusunda etkin biçimde kullanılıyor.

Haberin Devamı

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan her bir e-SGK ağı hizmet uygulaması sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı içerisinden kullanılabiliyor. Günümüzde hem Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefleri hem de Bağkur sigorta mükellefleri güncel sigorta hizmet dökümü bilgilerini alabilecekleri SSK Bağkur sorgulama işlemlerini sadece e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebiliyor. Hem SSK hem de Bağkur sigortası mükellefleri akıllı teknolojiler sayesinde nerede olursa olsun internete erişim sağlayarak, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılan e-SGK ağı uygulamalarını kullanarak SSK Bağkur sorgulama işlemini günün her saatinde gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Ancak Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamalarının bulunduğu e-Devlet Kapısı portalında e-Devlet kimlik doğrulaması yapması gerekiyor. Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefleri ve Bağkur sigortası mükellefleri internet ortamında Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı hizmet uygulamalarını kullanarak SSK Bağkur sorgulama işlemlerini artık sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebiliyor.