Gazete Vatan Logo

Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify wrapped nedir?

Spotify Wrapped 2022 için nefesler tutuldu. Yılın sonuna yaklaşırken Spotify kullanıcılarının beklediği yıllık müzik akışı hizmeti için bekleyiş sürüyor. Kullanıcılar bu yılın en çok dinlenen müzikleri ve kendi tercihlerinin aktarıldığı paylaşımların ne zaman devreye gireceğini araştırıyor. Peki, Spotify wrapped nedir? Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify en çok dinlediklerim ne zaman çıkıyor? Spotify dinleme geçmişi ne ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify wrapped nedir?

2023’e çok kısa bir süre kaldı. Müzik dinleme platformu Spotify’in wrapped özelliğinin ne zaman devreye gireceği merak konusu oldu. Yıl boyu en çok dinlenen şarkılarından oluşan istatistiklerin olduğu bu özelliğin özel tasarımla çıkacağı özellik beklenirken, hangi tarihte başlayacağı merak ediliyor.

Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor?

Spotify kullanıcısı müzik akışı hizmetinin yıllık özeti bekleniyor. Spotify wrapped özelliği geçen yıl boyunca hangi tür müziğe takıntılı olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Ocak ayından ekim ayına kadar Spotify, tüm en iyi sanatçılarınızı ve en iyi şarkılarınızı kaydeder ve dinlediğiniz müzik türlerine göre eğlenceli kategorileri ortaya çıkarır. Spotify Wrapped 2022'nin belirli bir çıkış tarihi yok, ancak önceki yıllara dayanarak aralık ayında çıkması bekleniyor.

Önceki yıllarda yayın tarihleri şu şekildeydi:

2017: 6 Aralık

2018: 6 Aralık

2019: 5 Aralık

2020: 2 Aralık

2021: 1 Aralık

Spotify wrapped nedir?

Wrapped, kullanıcıların 2022 yılını tanımlayan müzik ve podcast'lerden oluşan en çok dinlenenlerden oluşan geçmiştir. İstatistiki veriler sunar ve 2022’de en çok hangi şarkıyı dinlediğinizi, hangi türlerin bağımlısı olduğunuzu gösterir. Bu istatistiki bilgileri sosyal medyada paylaşmanızı sağlayan bir tasarım da sunar.

Haberin Devamı