Gazete Vatan Logo

Instagram'dan kullanıcılarına yepyeni bir özellik!

Popüler uygulama Instagram sürekli kendisini geliştirerek kullanıcılarına daha iyi bir uygulama sunuyor. Instagram son olarak çok beğenilecek bir özellik ekledi. Özellikle Snapchat severler için bu haber sevindirici olacak.

Instagram'dan kullanıcılarına yepyeni bir özellik!

Instagram yeni bir güncelleme daha sundu. Snapchat uygulamasına benzeyen yeni bir özellik daha Instagram kullanıcılarına sunuldu. Oldukça sevilmesi beklenen Instagram uygulamasının yeni özelliği ile ilgili detaylar haberimizde...

INSTAGRAM HİKAYELERDE YENİ GÜNCELLEMELER

Instagram'ın yeni yaptığı güncellemeyle kullanıcılar Snapchat uygulamasında olduğu gibi çıkartma ekleyebilecek ve video kayıtlarını daha iyi yapabilecek.

Instagram'ın son günlerde Snapchat'e benzer özellikler yayınlaması dikkatleri çekiyor. Son olarak hikayelere konum, saat ve çıkartma eklenebilecek uygulamanın yeni özellikleri de oldukça sevileceğe benziyor.

Instagram hikayeler kısmında video çekmek için butona basılı tutmak gerekirken, yeni gelen bu özellik ile farklı bir buton eklendi ve hiçbir yere basmadan rahatça video çekimi yapılması sağlandı.

Instagram'ın çıkartmış olduğu bu yeni özellikleri kullanabilmek için uygulamanın en güncel haline sahip olmanız gerekiyor. Uygulamanız eski güncelemede kalmışsa yeni halini indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı