Gazete Vatan Logo

Instagram askıya alındı ne demek, Instagram hesabı neden askıya alınır? Hesabım askıya alındı nasıl düzeltebilirim?

Instagram hesabınız askıya alındı ne demek, hesabım neden askıya alındı? Sorusu Instagram kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde araştırılırken, yaşanan soruna birçok kişi tepki gösteriyor. Kullanıcılar şikâyetlerini Twitter'dan Apple ve Instagram'ı etiketleyerek belirtti.

Instagram askıya alındı ne demek, Instagram hesabı neden askıya alınır? Hesabım askıya alındı nasıl düzeltebilirim?

“Instagram hesabınız askıya alındı” ifadesi bugün binlerce kişinin gündemine geldi. Vatandaşlar sosyal medya uygulamasını açtıklarında bu hatayla büyük bir şok yaşadı. Twitter, adeta bu konuyla çalkalanıyor. Kullanıcılar bu sorun karşısında çeşitli etiketlerle paylaşım yaparak tepki gösteriyor. Peki, Instagram askıya alındı ne demek, Instagram hesabı neden askıya alınır? Hesabım askıya alındı nasıl düzeltebilirim?

Instagram askıya alındı ne demek?

Dünya çapında binlerce Instagram kullanıcısı "Hesabınız askıya alındı" ifadesiyle karşılaştı. Birçok kişinin sorunu ise aynı; Instagram'ın iPhone telefonlarda 1 dakika sonra kapandığı söyleniyor.

İnstagramda hesabın askıya alınması, ilgili hesabın geçici olarak kapatılması anlamına geliyor. Bir hesabın askıya alınabilmesi için çeşitli nedenlerin var olması gerekiyor. Geniş çaplı bir güncellemenin ve takibin yapıldığı bu nedenle bazı hesapların askıya alındığı tahmin ediliyor.

Kullanıcılar şikâyetlerini Twitter'dan Apple ve Instagram'ı etiketleyerek belirtti. Öte yandan #instagramdown #instagramcrash hashtag'leri dünya genelinde trend olmaya başladı.

Haberin Devamı

Sorunun ne zaman düzeleceğine dair bir bilgi yok. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Twitter'da instagram hesaplarının askıya alındığını ifade eden binlerce kişi bulunuyor.