Gazete Vatan Logo

Huawei Mate 8'in yeni görüntüleri yayınlandı

Huawei Mate 8'in sızan son görüntüleri, telefonun farklı bir arka tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Huawei Mate 8'in yeni görüntüleri yayınlandı

Huawei Mate 8 cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Huawei’in 26 Kasım’da resmen açıklayacağı üst seviye akıllı telefonun tasarım ve teknik özellikler noktasında ne gibi detaylar sunacağı gizemini koruyor. Huawei Mate 8’i bu denli gizemli kılan şimdiye dek gerçekleşen sızıntıların farklı telefonlara (hem tasarım hem teknik özellik) temas etmesi.

Huawei Mate 8’in 5.5 ya da 5.7, 6 ve 6.2 inç büyüklüğünde olmak üzere üç farklı modelinin tanıtılacağı iddia ediliyor. Son gelen görüntüler Mate 8’in ekran boyutunun yanında tasarımları itibariyle de farklılık sunacağını gösteriyor.

Huawei Mate 8’in daha önce sızan görüntüsü

İlginizi çekebilir; LG G3, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi dağıtım tarihi açıklandı

Çin’den gelen son görüntüler Mate 8’in daha farklı bir arka görünüme sahip olduğunu gösteriyor. Çift LED flaş, yuvarlak kamera sensörü ve hemen altına konumlandırılan parmak izi sensörü Mate 8’in Mate S modeline daha fazla benzeyeceğinin ipuçlarını veriyor.

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çalışacak Mate 8’in 5.5-5.7 inç ile 6 inçlik modellerinde Full HD, 6.2 inçlik modelinde ise Quad HD çözünürlüklü ekrana yer verilecek. 64 bit sekiz çekirdekli Kirin 950 işlemcisinden güç alacak telefonda 3GB RAM/32GB depolama ve 4GB RAM/64GB depolama kullanılacak. Telefonun ana kamerası 16MP, ön kamerası ise 8MP çözünürlüğünde olacak.

Haberin Devamı
Huawei Mate 8'in yeni görüntüleri



KAYNAK : Teknolojioku.com - Huawei Mate 8'in yeni görüntüleri yayınlandı

kapak düzenleme