Gazete Vatan Logo

Age of Empires 4 tanıtımı yayınlandı! Hangi ülkeler olacak?

Mikrosoft’un efsane oyunu uzun yıllardır pek çok kişi tarafından ilgi görüyor. Mikrosoft Age of Empires serisine yeni bir halka ekleneceğini resmen duyurdu. Age of Empires 4 ile ilgili bir fragman da yayınlandı.

Age of Empires 4 tanıtımı yayınlandı! Hangi ülkeler olacak?

Age of Empires serisi için geri sayım başladı. Mikrosoft efsane oyunun 4. Serisini oyun severlere tanıttı. İşte Age of Empires 4 hakkında merak edilenler…

Strateji oyunlarını sevenler arasında efsaneleşmiş oyun Age of Empires’in yakında geliyor. Microsoft’un ilk kez duyurusunu yaptığı oyunun, bir de fragmanı yayınlandı. Fragmandan edinilen bilgiye göre oyun İngiliz ve Moğolların orta çağ döneminde birbirleriyle olan mücadelesine sahne olacak. Yayınlanan videoda ayrıca, yeni oyun grafiksel anlamda fazlasıyla daha kaliteli görünüyor.Başka hangi ülkelerin olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Age of Empires 4 oyunun fragmanı gelse de oyunun ne zaman satışa sunulacağıyla ilgili bir tarih bilgisi paylaşılmadı. Age of Empires en son 2005 yılında piyasaya sürülmüştü. Üzerinden 14 sene geçmesine rağmen oyun hale oldukça popüler.