Gazete Vatan Logo

Sirius kavuşumu nedir? Sirius Güneş kavuşumu 2022 saat kaçta, ne zaman, Sirius Güneş kavuşumunda ne yapılır?

Sirius kavuşumu ne zaman 2022, Sirius kavuşumu ne yapmalı? Sorularına yanıt aranırken Güneş Sirius kavuşumunun burçlara etkisi, sirius güneş kavuşumunda nelerin yapılacağı da araştırılıyor. Bir yıllık kaderin baştan yazıldığı gün olarak bilinen Sirius Güneş kavuşumu Necm Suresinin 49. ayetinde de geçer. Ve Şi'ranın Rabbi de O'dur." denilerek, evrenin bir parçası olarak kabul edilen sirius güneş kavuşumu ne zaman, sirius güneş kavuşumunda ne yapmalıyım?

Sirius kavuşumu nedir? Sirius Güneş kavuşumu 2022 saat kaçta, ne zaman, Sirius Güneş kavuşumunda ne yapılır?

Kuranı Kerim'de Şira adıyla geçen, Necm Suresi 49. ayetinde yer alan sirius güneş kavuşumu sabit yıldızın etkisiyle yeni bir dönüşümün öncüsü olacak. Peki, Peki, Sirius Güneş Kavuşumu nedir, saat kaçta, nasıl olur, nasıl dua edilmeli ve dilek dilenmeli?

Sirius güneş kavuşumu nedir?

Sirius, ya da Kuran-ı Kerim’de geçen ismiyle Şi’ra yıldızı, gökyüzünün en parlak yıldızıdır. Her yıl Yengeç döneminde enerjisi ile şifa dağıtır.  Sirius, gökyüzünün en önemli gezegenlerinden olan Güneş ile kavuşunca yeni bir döngüyü beraberinde getirecek.

Hint mitolojisinde cennetin kapısı olarak görülür. Tarihte yer eden önemli kişiliklerin haritasında Sirius’un parladığını görebilirsiniz. Kleopatra'dan Frida Kahlo'ya tarihin parlak kişiliklerinin yaşamlarında sirius yıldızı ile etkileşimi vardır. 

Antik Mısırlı’lar her yıl Güneş ve Sirius kavuşumunu kutsal kabul ediyordu. Eski Mısır takvimi, yaklaşık 30 günlük ay döngülerine ve sabit yıldız Sirius'un sarmal yükselişine dayanıyordu.

Sirius güneş kavuşumu 2022 saat kaçta, ne zaman?

Haberin Devamı

6 Temmuz Çarşamba günü saat 16:16’de gerçekleşecek

Sirius Güneş kavuşumunda ne yapılır, nasıl dilek dilmeli ve dua etmeliyim?

Sirius Güneş Kavuşumu'nun olduğu günü yılın en şanslı günü olarak kabul eder ve bugün, astrolojide güç, şans, mutluluk ve Tanrısal iradenin insanlar üzerindeki etkisini ifade eder.

Kavuşum anında yoğunlaşıp güzel dileklerde bulunabilir, inancınıza göre dua edebilir veya meditasyon yapabilirsiniz.

Kavuşum zamanı gelecek ile ilgili planlar yapmak, dua etmek, dilek dilemek ayrıca kalıcı olmasını istediğiniz işlerinizi başlatmak için uygun bir zaman olarak bilinir.

Tütsü yakmak, mavi giymek, meditasyon yapmak ve gözlerinizi kapatıp büyük hayaller kurmak da tam 6 Temmuz'da yapılabilecek arınma ritüellerindendir. Negatif kişilerden arının. Dileklerinizin kabulüyle birlikte 1 yıllık kaderinizin yazılacağına inanılan bu günde, en güzelini kendiniz ve tüm insanlık için isteyin.